Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Hamarosan megnyitja kapuit a CONSTRUMA szakkiállítás

2024. április 2. | támogatott cikk |  358 |

Hamarosan megnyitja kapuit a CONSTRUMA szakkiállítás

Egy hét múlva ismét megnyitja kapuit a 42. alkalommal megrendezésre kerülő CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A több évtizedes múlttal rendelkező esemény méltán nevezhető az építőipari szakma éves csúcstalálkozójának, ahol ebben az évben is több száz kiállító mutatja termékeit, szolgáltatásait és vár minden érdeklődő szakmabelit.

A személyes találkozás és a kapcsolatápolás ereje továbbra is az üzleti élet motorja, így 2024-ben is ezt a lehetőséget kínáljuk az építőipar, épületgépészet, épületvillamosság területén tevékenykedő cégeknek, szakembereknek, széles körű szakmai támogatottsággal, gazdag konferenciaprogrammal és hatalmas kiállítói kínálattal.

Már javában zajlik a szakmai regisztráció, ami elérhető ITT.

A kiállítás szakmaiságát mi sem bizonyítja jobban, hogy 2024-ben is rengeteg olyan konferencia kerül megrendezésre a kiállítás keretében, ami hozzájárul a szakma fejlődéséhez, a tudás és tapasztalatátadáshoz.

Rövid ízelítő a programokból:

 • Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (fővédnök): Építőanyag-gyártók és építőanyag-kereskedők a megrendelőkért címmel konferencia.
 • Magyar Építész Kamara: továbbképzés kamarai szakmagyakorlók részére.
 • Budapest és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara: továbbképzés mérnök kamarai tagok számára épületgépészeti, építési és tűzvédelmi témákban. Együttműködő partnerek az MMK ÉGT, az ÉMSZ és a TSZVSZ.
 • A standok idén is életre kelnek! Vezetett szakmai séták – a kiállítók és a szakma találkozás. (MÉK 0,5 továbbképzési pont; bírálati sorszám 2024/69)
 • Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség: XVII. Szolár Konferencia.
 • Tudásépítő Team: gyakorlati bemutatók ács, burkoló, kőműves, valamint festő és mázoló témákban.
 • A Kőfaragó Ipartestület: A kőipar új dimenziói – természetes kövek & technikai kövek. Kőfaragó életpályamodell címmel konferencia. (MÉK akkreditáció folyamatban)

A kiállítás megtekintéséért a Magyra Építész Kamara 1 továbbképzési pontot ad. (bírálati sorszám 2024/78)

A programkínálatról bővebben ITT tájékozódhat.

Elismerjük az újdonságokat, innovációkat – CONSTRUMA DÍJ

A CONSTRUMA kiállításon minden évben arra törekszünk, hogy bemutassuk azokat az innovációkat, melyek a szakma fejlődését is szolgálják. A CONSTRUMA Díj keretében olyan termékeket, szolgáltatásokat díjazunk, melyek a szakmai zsűri ítélete alapján a kiállítói kínálatból a legkiválóbbaknak minősültnek. 2024-ben öt pályázó cég nyert el az elismerést:

 • B Consulting Kft. – Telephelyi és építéshelyi beléptető konténer, üzemeltetési beléptető rendszerrel
 • Fronius Hungary Kft. – Fronius Gen24 (Plus) 10.0 inverter
 • Magyar-Norvég Kft. – Jotul F170 kályha
 • Nilan Kft. – VP 18 M2 hőszivattyú
 • Weitzer Parkett Sales Kft. – FlexFix padló

A CONSTRUMA Díj díjazottjairól bővebben ITT tájékozódhat.

A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor keretében mutatkozik be minden évben az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás, mely idén 12. alkalommal várja a belsőépítészet, lakberendezés és design iránt érdeklődőket.

Látogasson el Ön is a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokorra április 10-14. között és legyen részese Magyarország és a kelet-közép európai régió kiemelkedő szakmai fórumának!

Az idei évben minden jegyvásárló között, aki az EU Solar Nyrt. nyereményjátékára is regisztrál, egy napelemes rendszer kerül kisorsolásra.

Nyitvatartás

Szakmai napok: április 10-11. 10-17 óráig; április 12. 10-18 óráig
Nagyközönség napok: április 13. 10-18 óráig; április 14. 10-17 óráig.

Bővebb információ: www.construma.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma