Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Hol reklámoznak a villanyszerelők?

2024. március 18. | VL online |  894 |

Hol reklámoznak a villanyszerelők?

Felmérésünkben arra keressünk a választ, hogy a megrendelők hatékonyabb eléréséért a különböző reklámlehetőségek közül melyiket használják, vagy melyik használatát tartják elképzelhetőnek a közeljövőben a szakmabeliek.

Az építőipar teljesítményének csökkenése, az elmaradó állami beruházások, a lakossági költések visszaesése a villanyszerelők, a villamos kivitelezéssel foglalkozó vállalkozások és a kereskedelem szereplőinek mindennapjait is érinti. Ezt támasztja alá az olvasóink körében végzett felmérés is, ahol a válaszadók 73%-a nyilatkozott úgy, hogy visszaesést érzékel a piacon és több munkát is el tudna vállalni.

A megrendelések, megrendelők, vásárlók apadása ellen természetesen számos módon lehet tenni, akár a vállalási munkák körének és a szolgáltatási terület szélesítésével vagy akár a korábban visszautasított, problémásabb munkák elvállalásával.

Ön hol reklámozza vállalkozását, szolgáltatását?

Több válasz is megjelölhető.

Saját honlap

Facebook-oldal, Facebook-hirdetés

Google-hirdetés

Mesterkereső oldalak

Szórólap

Helyi újság, reklámújság

Egyéb

Nem reklámozom (nincs szükségem rá)

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

felmérés