Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Elindult a szakmai regisztráció a Construma kiállításra

2024. március 18. | támogatott cikk |  1130 |

Elindult a szakmai regisztráció a Construma kiállításra

Megkezdődött a szakmai regisztráció az idén április 10-14. között 42. alkalommal megrendezésre kerülő CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállításra. A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor keretében több száz kiállító várja az érdeklődőket legújabb termékeivel, szolgáltatásaival a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítási csokor része az OTTHONDesign 12. Otthonteremtési szakkiállítás.

A személyes találkozás és a kapcsolatápolás ereje továbbra is az üzleti élet motorja, így a szakkiállítások szerepe fontos. A CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás 2024-ben is ezt a lehetőséget kínálja az építőipar területén tevékenykedő cégeknek, szakembereknek, széles körű szakmai támogatottsággal, gazdag konferenciaprogrammal és hatalmas kiállítói kínálattal.

Szakmai regisztráció és jegyvásárlás ide kattintva.

Konferenciaprogram

Szakmai partnereink 2024-re is gazdag programkínálattal készülnek. Az általuk szervezett konferenciák, előadások az építőipar, épületvillamosság, épületgépészet aktualitásait, vagy éppen a jövőt érintő kérdéseit dolgozzák fel.

 • A kiállítás fővédnöke az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége a kiállítás nyitó napjára készül ágazati konferenciával Építőanyag-gyártók és építőanyag-kereskedők a megrendelőkért címmel.
 • A Budapest és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara ebben az évben először tart a kiállítás mindhárom szakmai napján továbbképzést mérnök kamarai tagok számára épületgépészeti, építési és tűzvédelmi témákban. Együttműködő partnerek az MMK ÉGT, az ÉMSZ és a TSZVSZ.
 • A Magyar Építész Kamara továbbképzése kamarai szakmagyakorlók részére a kiállítás első két napján, szerdán és csütörtökön kerül megrendezésre. 
 • VEZETETT SZAKMAI SÉTÁK – A kiállítók és a szakma találkozása. (MÉK továbbképzési pont: 0,5, bírálati sorszám: 2024/69).
 • XVII. Szolár Konferencia a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség napelemes rendezvénye napelempiaci szereplők számára csütörtökön.
 • A Kőfaragó Ipartestület konferenciája A kőipar új dimenziói – természetes kövek & technikai kövek. Kőfaragó életpályamodell címmel a kiállítás pénteki napján. (MÉK akkreditáció folyamatban.)
 • Gyakorlati bemutatók ács, burkoló, kőműves, valamint festő és mázoló témákban a Tudásépítő Team szervezésében.

A kiállítás megtekintéséért a Magyra Építész Kamara 1 továbbképzési pontot ad (bírálati sorszám: 2024/78.)

A programokról bővebben ITT tájékozódhat.

A 2024-es év Construma-díj pályázat díjazottjai

Minden évben rangos szakmai zsűri ítéli oda az újdonságaikkal, innovációikkal pályázó cégek közül a legkiválóbbaknak ezt az elismerést. Ebben az évben a Construma-díjat öt cég nyert el. Az ünnepélyes díjátadóra a kiállítás megnyitóján kerül majd sor.

 • B Consulting Kft. – Telephelyi és építéshelyi beléptető konténer, üzemeltetési beléptető rendszerrel
 • Fronius Hungary Kft. – Fronius Gen24 (Plus) 10.0 inverter
 • Magyar-Norvég Kft. – Jotul F170 kályha
 • Nilan Kft. – VP 18 M2 hőszivattyú
 • Weitzer Parkett Sales Kft. – FlexFix padló

A CONSTRUMA-DÍJ díjazottjairól bővebben ITT tájékozódhat.

Látogasson el Ön is a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokorra április 10-14. között és legyen részese Magyarország és a kelet-közép európai régió kiemelkedő szakmai fórumának!

Az idei évben minden jegyvásárló között, aki az EU Solar Nyrt. nyereményjátékára is regisztrál, egy napelemes rendszert kerül kisorsolásra.

Nyitvatartás:

Szakmai napok: április 10-11. 10-17 óráig; április 12. 10-18 óráig
Nagyközönség napok: április 13. 10-18 óráig; április 14. 10-17 óráig.

Bővebb információ: www.construma.hu

 

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma