Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Áprilisban újra Construma kiállítás

2024. március 5. | támogatott cikk |  510 |

Áprilisban újra Construma kiállítás

Idén április 10–14. között 42. alkalommal kerül megrendezésre a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás. A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor keretében idén is több száz kiállító mutatja be legújabb termékeit, szolgáltatásait a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítási csokor része lesz még az OTTHONDesign 12. Otthonteremtési szakkiállítás.

A kiállítási csokor nagy tematikái az alábbi elrendezés szerint kerülnek elhelyezésre:

A legnagyobb A pavilonban kapnak helyet a klasszikus építőipari tematikák, a D pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. Az OTTHONDesign a G és H pavilonokban kap elhelyezést, az F pavilonban pedig a kerttervezés, kertépítés tavaszi seregszemléje mutatkozik be újra.

A kiállítói standok mellett szakmai partnereink 2024-re is gazdag programkínálattal készülnek:

Az általuk szervezett konferenciák, előadások az építőipar, épületvillamosság, épületgépészet aktualitásait, vagy éppen a jövőt érintő kérdéseit dolgozzák fel.

 • Fővédnökünk az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége nyitó napi ágazati konferenciája Építőanyag-gyártók és építőanyag-kereskedők a megrendelőkért címmel (április 10.).
 • A Budapest és Pest Vármegyei Mérnöki Kamara továbbképzése mérnök kamarai tagok részére (együttműködő partnerek az ÉMSZ és a TSZVSZ) (április 10–12.)
 • A Magyar Építész Kamara továbbképzése kamarai szakmagyakorlók részére a kiállítás első két napján (április 10–11).
 • Vezetett szakmai túrák – a kiállítók és a szakma találkozása (április 10–12.).
 • Szolárkonferencia Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség szervezésében (április 11.).
 • Gyakorlati bemutatók, ács, burkoló, kőműves, valamint festő és mázoló témákban (állandó program).

A programokról bővebben ITT tájékozódhat.

A kiállítás megtekintéséért a Magyra Építész Kamara 0,5 továbbképzési pontot ad (bírálati sorszám: 2024/78.)

A 2024-es év Construma-díj pályázat díjazottjai

Minden évben rangos szakmai zsűri ítéli oda az újdonságaikkal, innovációikkal pályázó cégek közül a legkiválóbbaknak ezt az elismerést. Ebben az évben a Construma-díjat öt cég nyert el. Az ünnepélyes díjátadóra a kiállítás megnyitóján kerül majd sor.

 • B Consulting Kft. – Telephelyi és építéshelyi beléptető konténer, üzemeltetési beléptető rendszerrel
 • Fronius Hungary Kft. – Fronius Gen24 (Plus) 10.0 inverter
 • Magyar-Norvég Kft. – Jotul F170 kályha
 • Nilan Kft. – VP 18 M2 hőszivattyú
 • Weitzer Parkett Sales Kft. – FlexFix padló

A CONSTRUMA DÍJ díjazottjairól bővebben ITT tájékozódhat.

Látogasson el Ön is a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokorra április 10-14. között és legyen részese Magyarország és a kelet-közép európai régió kiemelkedő szakmai fórumának!

Az idei évben minden jegyvásárló között, aki az EU Solar Nyrt. nyereményjátékára is regisztrál, egy napelemes rendszert kerül kisorsolásra.

Nyitvatartás:

Szakmai napok: április 10-11. 10-17 óráig; április 12. 10-18 óráig
Nagyközönség napok: április 13. 10-18 óráig; április 14. 10-17 óráig.

Bővebb információ: www.construma.hu

Érdekel

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ConstrumaKiállítás