Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Feliratok nyomtatása mobiltelefonról

2024. március 4. | támogatott cikk |  516 |

Feliratok nyomtatása mobiltelefonról

A japán Brother cég több, mint 40 éve forgalmaz feliratozó készülékeket. A tervezés és a gyártás során a legfontosabb szempont, hogy mindig kiemelkedő minőségű, tartós, a piacon egyedülálló feliratozási megoldásokat nyújtson. Kiváló lehetőségeket teremtenek használójuknak, ott, abban a környezetben, ahol éppen használni szeretnék őket, legyen szó villanyszerelési vagy hálózatépítési munkálatokról. A mobilitás mellett a megbízhatóság is kiemelt jelentőségű a Brother számára, hiszen a termékekre 3 év, regisztárcióhoz kötött gyártói garanciát biztosít.

A Brother elektromos feliratozó készülékeit úgy tervezték, hogy a beépített szimbólumok és jelek használatával a szabványoknak is megfelelő feliratokat készíthessen. Pillanatok alatt, a helyszínen készíthet áttekinthető és tartós feliratokat, információkat. A helyszíni nyomtatást követően könnyedén el tudja helyezni a feliratot kábeleken, vezetékeken, kapcsolószekrényeken, bármilyen villanyszerelői és hálózatépítő környezetben egyaránt.

Cikkünkben egy olyan eszközt mutatunk be, amelynek legfontosabb tulajdonsága a mobiltelefonról vagy tabletről történő gyors és praktikus nyomtatás, az eredmény pedig jól látható és a szabványoknak, előírásoknak mindenben megfelelő felirat a vezetékeken, kábeleken.

A Brother PTE550W kábeljelölő feliratozó készülékkel mindez könnyedén megvalósítható:

  • szupergyors nyomtatás,
  • pontos méretre vágás,
  • vezeték nélküli kapcsolat,
  • iparági szimbólumok és sablonok gyors előhívása,
  • hatékony és precíz munkavégzés.

A felsorolt tulajdonságok mellett azonban van egy, amely a használójának ennél is fontosabb: a PTE550W kábeljelölő feliratozó készülékkel mobiletelefonhoz vagy tablethez is csatlakoztatható. Az eszközben tárolt címkesablonok számos olyan lehetőséget kínálnak, amelyekkel professzionális minőségű és megjelenésű eredményt érhet el. A korábban már nyomtatott egyedi sablonokat eltárolja az ingyenesen letölthető, iPrint&Label és a Pro Label Tool nevű alkalmazásokban, így bármikor újra előhívhatja és át is írhatja azokat.

A PTE550W címkenyomtató kiemelt tulajdonságai képekben:

Kapcsolóblokk és biztosítéktábla jelöléseihez

Aljzatok és előlapok feliratozásához

Zsugorcsöves felirat kábelekre

Zászlócímke jelölésekhez

Patchpanel feliratok

Szimbólumok, egyezményes jelölések

Vonalkódok a gyors azonosításhoz

Sorszámozás bármilyen felületre

Rengeteg címke közül tud választani, hogy az adott környezetben a legjobb láthatóságot érje el velük. Így a biztonsági figyelmeztetések, útmutatások és azonosító címkék tökéletes segítséget nyújtanak.

Az alábbi videóban bemutatjuk a leggyakrabban használt Brother Pro szalagokat, amelyek a szakemberek körében a legkedveltebek:

A gyártók között egyedülállóan, a Brother ingyenes szaktanácsadást biztosít minden érdeklődőnek a kábeljelölő feliratozó készülékekkel kapcsolatban.

Szakképzett kollégáink a felhasználási körülményeket felmérve, a célra leginkább megfelelő Brother készüléket ajánlják, mindig szem előtt tartva az ügyfelek igényeit.

Teszteléssel kapcsolatban keresse kollégánkat a Brother feliratozó üzletág szakértőjét.

Kontakt: Király Gábor
Telefon: +36205416844
E-mail: gabor.kiraly@brother.hu

Borítóképen: Brother PT-E550W készülék mobiltelefonhoz csatlakoztatva

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

CímkenyomtatóVillanyszerelés