Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Erősödő kiállítói érdeklődés, előjelentkezési határidő és CONSTRUMA díj pályázat

CONSTRUMA 2024

2024. január 9. | támogatott cikk |  764 |

Erősödő kiállítói érdeklődés, előjelentkezési határidő és CONSTRUMA díj pályázat

A 2024. április 10-14. között megrendezésre kerülő CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokorra 2023. decemberéig már több mint 200 cég 9000 m² kiállítási területet foglalt le. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, mint minden páros évben a csokor kiállításai a 42. CONSTRUMA Nemzetközi Építőipari és a 12. OTTHONDesign Otthonteremtési Szakkiállítások lesznek.

Előjelentkezési kedvezmény: 2024. január 31-ig!

Az év végi pihenő után újult erővel folytatódik az idei CONSTRUMA kiállítás szervezése. A kiállítói részvételt támogatva, a 2024. január 31-ig bejelentkező cégek számára, a fedett területi helydíjból 10% előjelentkezési kedvezmény biztosít a HUNGEXPO.

CONSTRUMA díj

A kiállításon megjelenő cégek számára továbbá lehetőség nyílik arra, hogy pályázzanak a CONSTRUMA díjra legújabb termékeikkel, szolgáltatásaikkal. A pályázati dokumentáció 2024. január 15. és február 2. között nyújtható be elektronikus úton a www.construmadij.hu oldalon.

A díjak átadására ünnepélyes keretek között, a kiállítási csokor megnyitóján kerül majd sor, a díjazott termékek pedig kiemelt figyelmet kapnak a kiállítást megelőző látogatói kommunikációban, illetve a kiállítás idején.

Kiállítói kínálat programok, szakmai partnerek

A kiállítás 2024-ben 5 pavilonban kerül megrendezésre. A legnagyobb A pavilonban kapnak helyet a klasszikus építőipari tematikák, a D pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. Az OTTHONDesign a G és H pavilonokban kap elhelyezést. Az F pavilonban a kerttervezés, kertépítés tavaszi seregszemléje mutatkozik be újra.

A kiállítói kínálat mellett szakmai partnereink 2024-re is gazdag programkínálattal készülnek a kiállítás idejére. Az általuk szervezett konferenciák, előadások az építőipar, épületgépészet aktualitásait, vagy éppen a jövőt érintő kérdéseit dolgozzák fel. A 2024-re tervezett témák között vannak például a jövő generációk szerepe az építőiparban, az építőipari digitalizáció vagy a mesterséges intelligencia építésgazdaságra gyakorolt hatása.

A kiállítási csokor fővédnöke az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, kiemelt partnereink a Magyar Építész Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara, az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége, valamint a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség. Támogatóink továbbá a Magyar Épületgépészek Szövetsége és a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség.

A kiállítási csokor nemcsak Magyarországon, de a kelet-közép-európai régióban is kiemelkedő esemény, melyen 2023-ban Magyarországon kívül 20 országból mintegy 100 kiállító jelent meg. A résztvevő országok között volt többek között Ausztria, Németország, Olaszország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Csehország.

Vegyen Ön is részt a CONSTRUMA kiállításon, jelentkezzen kiállítónak!

Találkozzunk 2024. április 10-14. között a Hungexpon!

További információ: www.construma.hu

Érdekel

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma