Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

CONSTRUMA 2024 – Már többszáz kiállító, már többezer lefoglalt négyzetméter

2023. november 7. | támogatott cikk |  337 |

CONSTRUMA 2024 – Már többszáz kiállító, már többezer lefoglalt négyzetméter

A 2024. április 10–14. között megrendezésre kerülő CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor ismét 5 pavilonban kerül megrendezésre, melyre már több mint 200 cég közel 7000 m² kiállítási területet foglalt le. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, mint minden páros évben a csokor kiállításai a 42. CONSTRUMA Nemzetközi Építőipari és a 12. OTTHONDesign Otthonteremtési Szakkiállítások lesznek.

A pavilonokban hamarosan megkezdődik a helyosztás, így érdemes mielőbb véglegesíteni a jelentkezést. 2024. január 31-ig még a fedett területi helydíjakból 10% kedvezmény is igénybe vehető.

A teljesség igénye nélkül, már olyan cégek köteleződtek el a jövő évi kiállítási csokor mellett, mint az Daniella Kft., Energy3000 Solar GmbH, EU Solar Nyrt., Fronius GmbH, KRAUSE Kft., Leier Hungária Kft., Mapei Kft., Merkapt Zrt., Merkbau Zrt., Meton Kft., Nilan Légtechnika Kft., Prefa Hungária Kft., Rotovill Zrt., Soudal Magyarország Kft., SW Umwelttechnik Magyarország Kft., Ubrankovics Kft., Testo Kft.

A legnagyobb A pavilonban kapnak helyet a klasszikus építőipari tematikák, a D pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. Az OTTHONDesign a G és H pavilonokban kap elhelyezést. Az F pavilonban a kerttervezés, kertépítés tavaszi seregszemléje mutatkozik be újra.

A kiállítói kínálat mellett szakmai partnereink 2024-re is gazdag programkínálattal készülnek a kiállítás idejére. Az általuk szervezett konferenciák, előadások az építőipar, épületgépészet aktualitásait, vagy éppen a jövőt érintő kérdéseit dolgozzák fel. A 2024-re tervezett témák között vannak például a jövő generációk szerepe az építőiparban, az építőipari digitalizáció vagy a mesterséges intelligencia építésgazdaságra gyakorolt hatása.

A kiállítási csokor fővédnöke az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, kiemelt partnereink a Magyar Építész Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara, az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége, valamint a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség. Támogatóink továbbá a Magyar Épületgépészek Szövetsége és a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség.

A kiállítási csokor nemcsak Magyarországon, de a kelet-közép-európai régióban is kiemelkedő esemény, melyen 2023-ban Magyarországon kívül 20 országból mintegy 100 kiállító jelent meg. A résztvevő országok között volt többek között Ausztria, Németország, Olaszország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Csehország.

Vegyen Ön is részt a CONSTRUMA kiállításon, jelentkezzen kiállítónak!

Találkozzunk 2024. április 10–14. között a Hungexpon!
További információ: www.construma.hu

Érdekel

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma