Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

CONSTRUMA kiállítás 2024

2023. október 9. | támogatott cikk |  193 |

CONSTRUMA kiállítás 2024

A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor jövőre április 10-14. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Mint minden páros évben a csokor kiállításai a 42. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari és a 12. OTTHONDesign Otthonteremtési Szakkiállítások lesznek.

Már folyik a jövő évi rendezvény kiállítói akvizíciója, melynek során most mintegy 20% helydíjkedvezményt biztosítunk mindazon cégek számára, akik 2023. október 15-ig hivatalosan is bejelentkeznek a kiállítások valamelyikére.

Az építőipar hazai csúcsrendezvényén ebben az évben közel 500 kiállító mutatta be újdonságait, innovációit, melyeket több mint 30 000 érdeklődő tekintett meg az öt nap alatt. A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor az építőipari témáktól az épületgépészeten át a lakberendezésig lefedi az otthonteremtés teljes spektrumát.

A teljesség igénye nélkül, már olyan cégek köteleződtek el a jövő évi kiállítási csokor mellett, mint az Andreas Stil Kft., Daniella Kft., EU Solar Nyrt., Fronius GmbH, Hydropool Hungária Kft., KRAUSE Kft., Leier Hungária Kft., Mapei Kft., Merkbau Zrt., Meton Kft., Nilan Légtechnika Kft., Prefa Hungária Kft., Ravak Hungary Kft., Rollstar Árnyékolástechnikai Kft., Rotovill Zrt., Soudal Magyarország Kft., SW Umwelttechnik Magyarország Kft., Ubrankovics Kft.

A kiállítói bemutatkozás mellett szakmai partnereink 2024-re is gazdag programkínálattal készülnek a kiállítás idejére. Az általuk szervezett konferenciák, előadások az építőipar, épületgépészet aktualitásait, vagy éppen a jövőt érintő kérdéseit dolgozzák fel. A 2024-re tervezett témák között vannak például a jövő generációk szerepe az építőiparban, az építőipari digitalizáció vagy a mesterséges intelligencia építésgazdaságra gyakorolt hatása.

A kiállítási csokor fővédnöke az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, kiemelt partnereink a Magyar Építész Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara, az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége, valamint a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség. Támogatóink továbbá a Magyar Épületgépészek Szövetsége és a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség.

A kiállítási csokor nemcsak Magyarországon, de a kelet-közép-európai régióban is kiemelkedő esemény, melyen 2023-ban Magyarországon kívül 20 országból mintegy 100 kiállító jelent meg. A résztvevő országok között volt többek között Ausztria, Németország, Olaszország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Csehország.

Vegyen Ön is részt a CONSTRUMA kiállításon, jelentkezzen kiállítónak!

Találkozzunk 2024. április 10-14. között a Hungexpon!

További információ: www.construma.hu

Érdekel

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ConstrumaKiállítás