Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Vendégül látjuk a Construmán!

2023. március 21. | VL online |  1189 |

Vendégül látjuk a Construmán!

A Villanyszerelők Lapja előfizetői ingyenesen vehetnek részt a jövő héten megrendezésre kerülő Costruma szakkiállításon. Az ajándék belépő mellett az A pavilon 103A standján címlapfotózással és további meglepetésekkel várjuk!

2023. március 29. és április 2. között zajlik az idei CONSTRUMA – HUNGAROTHERM szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, amelyre szeretettel invitálunk minden érdeklődőt, mi több, az érvényes előfizetéssel rendelkező előfizetőinknek ingyenes belépőjegyet kínálunk.

Ha Ön élni szeretne a lehetősséggel, akkor a részvételi szándékát jelezze a kapcsolat@media12.hu e-mail-címen a neve, telefonszáma és e-mail-címe megadásával. Ezt követően a kollégáink e-mailben elküldik Önnek a belépőjegyét, amely a kiállítás ideje alatt egy tetszőleges napon használható fel egyszeri belépésre. Az e-mailben küldött belépőjegyet kinyomtatva kell bemutatni a bejáratnál. Egy előfizetőnek egy belépőt tudunk felajánlani.

Amennyiben Ön még nem előfizetőnk, úgy ezen a linken tud ezen változtatni és máris jogosultá válik az ingyenes Construma belépőre. Az előfizetés díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton.

Érdekel

A felhívásunk az első 50 jelentkező erejéig, vagy március 29-én éjfélig érvényes!

A Media12 kiadó és a Villanyszerelők Lapja munkatársai az A pavilon 103A standján várják az érdeklődőket.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ConstrumaElőfizetés