Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

CONSTRUMA 2023 – Legyen Ön is kiállító

2023. január 24. | támogatott cikk |  785 |

CONSTRUMA 2023 – Legyen Ön is kiállító

A CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás 2023. március 29-április 2. között kerül megrendezésre. Minden páratlan évben csatlakozik hozzá a HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás is. A kiállítási csokor Magyarország kiemelkedő, nemzetközileg is elismert szakmai fóruma, mely az építőipar és az épületgépészet témák teljes spektrumát felöleli.

A kiállítások fókuszában a jövő építőipari, épületgépészeti kihívásai állnak – energiahatékonyság, energiatakarékos otthonok, fenntarthatóság. Így az ELECTROLIGHT tematikáiban is hazai és nemzetközi gyártók mutatják majd be legújabb termékeiket, technológiáikat.

A kiállítás kiváló üzleti lehetőség, alkalom a személyes kommunikációra, kapcsolatépítésre.  Felismerve ezt, eddig már több száz cég kötelezte el magát a rendezvény mellett, amit még 2023. január 31-ig kedvezményes áron tehet meg Ön is.

Bejelentkezett kiállítóink pedig szintén 2023. január 31-ig pályázhatnak a CONSTRUMA vagy HUNGAROTHERM Díjakra, melyeket neves szakmai zsűri bírál, és ami a szakma fele is nagy elismerést jelent a díjazottak számára.

A kiállítási csokor szakmai kísérőprogramjai között lesz a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara továbbképzése elektrotechnika és épületgépészet témában, a Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség szolár konferenciája, az Építési Vállalkozók Országos Szövetségének konferenciája, a Magyar Építész Kamara továbbképzése mellett számos szakmai program.

További információ a kiállításról, jelentkezésről, programokról: www.construma.hu

Érdekel

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma