Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

2023 tavaszán ismét CONSTRUMA kiállítás

2022. november 21. | támogatott cikk |  1761 |

2023 tavaszán ismét CONSTRUMA kiállítás

A CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás 2023. március 29. és április 2. között kerül ismét megrendezésre, egy időben az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítással. Minden páratlan évben csatlakozik a kiállítási csokorhoz a HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás is.

A CONSTRUMA kiállítási csokor Magyarország kiemelkedő szakmai fóruma, mely az építkezés­től, az épületgépészeten át a lakberendezésig lefedi az otthonteremtés teljes spektrumát.

A CONSTRUMA a hazai legnagyobb, nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítása. Tematikája felölel mindent, ami egy építke­zéshez szükséges, ami az építőipari szakemberek érdeklődésére számot tarthat. A kiállítás fókuszában mindig a jövő építőipari kihívásai állnak, így napjaink energiahatékonysággal, energiatakarékos otthonokkal kapcsolatos kérdéseire is keressük majd a válaszokat. Az energiamenedzsment fontos része az épületvillamossági rendszer korszerűsítése, így a CONSTRUMA kiállításon az ELECTROLIGHT tematikáiban, a világítástechnika, épületvillamosság, intelligens épület témákban hazai és nemzetközi gyártók mutatják majd be legújabb termékeiket, technológiáikat.

A CONSTRUMA kiállítás szakmai fővédnöke az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, kiemelt szakmai partnerei a Magyar Építész Kamara és Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, akik színvonalas szakmai konferenciaprogram összeállításával készülnek a kiállítási csokor kísérőeseményeként.

A nehezedő gazdasági környezetben a kiállítások, és az általuk biztosított személyes találkozások ereje még inkább felértékelődik. A kiállítás kiváló üzleti lehetőség, alkalom a személyes kommunikációra. Alkalmas közvetlen értékesítésre, a cég ismertségének növelésére.  Ezt felismerve folyamatosan érkeznek a kiállítók jelentkezései, így már több mint 200 cég kötelezte el magát a rendezvény mellett, amit 2023. január 31-ig még kedvezményes áron tehet meg. Éljen Ön is a lehetőséggel!

További információ: www.construma.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ConstrumaHungarotherm