Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

HUNGAROTHERM 2023

Október 15-ig kedvezményes jelentkezéssel

2022. október 11. | támogatott cikk |  681 |

HUNGAROTHERM 2023

A CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor része a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás mellett ismét a kétévente rendezett HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás is.

A kiállítások szerepe még inkább felértékelődik a nehezedő gazdasági környezetben. A személyes találkozás, kapcsolatápolás ereje, a piaci újdonságok áttekintésének koncentrált lehetősége, a közvetlen értékesítés, üzletkötés opciója mind az üzleti élet motorjaként segíti adott ágazat szereplőit.

A CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor 2023-ban ezt a lehetőséget kínálja az építőipar, épületgépészet, belsőépítészet területén működő cégek számára a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A csokor része a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás mellett ismét a kétévente rendezett HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás is.

FOGLALJA LE HELYÉT MÁR MOST!

OKTÓBER 15-ig még kedvezményes áron teheti!

A CONSTRUMA csokor Nemcsak Magyarországon, de a közép-kelet-európai régióban is az egyik legjelentősebb fórum, mely komplexen mutatja be a három, szorosan összefüggő terület szakmai újdonságait, irányvonalait.

A páratlan években az épületgépészet hangsúlyosabb megjelenése tovább erősíti a csokor szakmai tartalmát, hisz a HUNGAROTHERM e szakma csúcsrendezvénye, így a gyártók hangsúlyosabb megjelenése mellett a gépészmérnököknek, szerelőknek, leendő szakembereknek szóló programok, versenyek, találkozók hozzájárulnak a csokor szakmai vonzerejéhez. A kísérő programok között előreláthatólag ismét lesz Solar Konferencia, Napelem szerelő verseny. A mérnökök számára kamarai továbbképzés és szakmai tárlatvezetés is előkészítés alatt áll. Zajlanak az egyeztetések a további programokról, versenyekről, tanácsadásokról is.

Az építőipar új kihívásai az épületgépészet és a megújuló energia terén is változásokat hoznak, így érdemes kihasználni a lehetőséget a legújabb irányok, termékkörök bemutatására a lehető legszélesebb kör előtt tavasszal a HUNGAROTHERM kiállításon.

E komplex, a területek közötti szinergiákat felhasználó rendezvénycsokor évente több száz kiállító részvételével, több tízezer látogatót vonz mind a szakemberek, mind a végfelhasználók köréből.

A CONSTRUMA kiállítási csokor előnyei

 • KOMPLEXITÁS – egy időben több kapcsolódó terület szakembereit lehet elérni
 • ISMERTSÉG – a régióban vezető szakkiállítás, szakmai fórum
 • ERŐS SZAKMAISÁG – széleskörű szakmai támogatottság, rangos szakmai programok
 • CONSTRUMA DÍJ – a cégek fejlesztési eredményének kiemelt megjelenési lehetősége, koncentrált széleskörű kommunikációval
 • SZÉLESKÖRŰ PIACI ÁTTEKINTÉS – hazai újdonságok, korszerű megoldások bemutatásának színtere
 • PIACFELMÉRÉS, ÉRTÉKESÍTÉS LEHETŐSÉGE – releváns végfelhasználó látogató kör közvetlen elérése
 • TÖBB TÍZEZER LÁTOGATÓ – potenciális ügyfél, vásárló
 • MEGLÉVŐ ÜGYFÉLKÖR KAPCSOLATÁPOLÁS – lehetőség akár a standon, akár szélesebb ügyféltalálkozó szervezése külön helyiségben
 • ORSZÁGOS MÉDIAKAMPÁNY – országos vonzerő, kiterjedt kommunikáció
 • SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK LEHETŐSÉGE
 • KORSZERŰ, NEMZETKÖZI SZÍNVONALÚ HELYSZÍN – teljesen újjáépített HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

További információkat a kiállítások honlapján talál: hungarotherm.hu, construma.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ConstrumaHungarotherm