Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Green’UP autótöltő DC védelemmel

2022. október 4. | támogatott cikk |  822 |

Green’UP autótöltő DC védelemmel

2022-ben még nagyobb hangsúlyt helyezünk az autótöltők piacára, ennek érdekében kínálatunk továbbfejlesztésre került. Megjelentek a 6 mA-es DC védelmek a termékekben, ezáltal elegendő az A típusú áram-védőkapcsolók alkalmazása az áramkörökben, az eddig szükséges B típus helyett. Ennek a megoldásnak köszönhetően a teljes rendszer előállítási költsége jelentősen csökkent.

A régi, moduláris műszaki megoldások megmaradtak, ezáltal folyamatosan fejleszthető a töltőink tudása, hozzáférhetősége. Egy alap 7,4 kW-os töltőnél valaki úgy gondolja, hogy elegendő neki a Bluetooth kommunikáció, majd a használat során plusz igényként felmerül a távoli elérés interneten keresztül is, akkor később fejlesztheti kommunikációs kittel a készülékét, és/vagy az RFID olvasót is be lehet építeni utólagosan. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség készülék cserére. A teljesítmény utólag nem módosítható, viszont töltőink visszaszabályozhatók akár fizikailag, akár szoftveresen, hogy később ne kelljen újat venni.

Az új termékeink között megtalálhatók olyan műanyag töltők is melyekbe beépített kommunikációs kártya és egy RFID olvasó is került. Ennek köszönhetően a távoli elérés és számlázási lehetőség biztosítva van. Emellett a hozzáférést már nem csak a fém töltőknél lehet RFID olvasó és -kártya kombináció segítségével korlátozni, hanem a műanyag töltőknél is. A megoldás olcsóbbá teszi a beltéri töltőknél az RFID azonosítás használatát, például mélygarázsokban, legyen az irodaházban, bevásárló központban, esetleg társasházban.

Augusztusban az autótöltő-kínálatunk egy része frissült.

Cikkszámváltozás történt, „N” karakterrel bővült a termékek referenciaszáma: pl. 058002 → 058002N.

Ezen kívül műszaki változás is történt: megváltozott a tápegység. A kontaktor helyett mágneskapcsolót alkalmazunk a hatékonyabb működés érdekében. A másik újítás pedig a fém töltők esetében tapasztalható: az alaplap az ajtóról a töltő belsejébe került.

Bővebben

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

E-töltőElektromos autóLegrand