Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Én egy villanyszerelő vagyok, neked mi a szupererőd?

2022. július 12. | VL online |  1575 |

Én egy villanyszerelő vagyok, neked mi a szupererőd?

A feltűnő pólóminták napjaink elterjedt önkifejező eszközei. A ruházaton olvasható feliratok vagy grafikai minták leginkább humoros módon, de olykor komoly életigazságok megfogalmazásával közvetítik viselőjének üzenetét a külvilág, a megrendelők vagy a kollégák felé.

Az elmúlt években számos pólógrafikát készítettünk, amelyek töretlen népszerűséggel fogynak, fogytak a VL shopban, akár önmagukban, akár előfizetéssel kombinált módon.

Több kifutott minta is iránt megmaradt a kereslet, így a kedvelt grafikákkal új szériát készíttettünk. Örömmel tudatjuk tehát, hogy a szuperhős, a villanyász, a Tesla vs. Edison és az óradíjak pólók újra kaphatók.

Tekintse meg pólóválasztékunkat és vásároljon, akár 1950 Ft-os áron.

IRÁNY A VL SHOP

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Villanyszerelő