Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Március 30-31-én SecuriForum Biztonságtechnikai Kiállítás

2022. március 22. | támogatott cikk |  1119 |

Március 30-31-én SecuriForum Biztonságtechnikai Kiállítás

2022. március 30-31-én negyedik alkalommal kerül megrendezésre a hazai biztonságvédelmi iparág legnagyobb látogatottságú SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia.

Az erősáramú és gyengeáramú telepítés a villamos szakma kezében fut össze és ezen az eseményen lehet találkozni a biztonságtechnikai nagykereskedelmi cégekkel és a termékkínálatukkal: kamerarendszerek, riasztók, kaputelefonok, tűzjelzők, okos otthon applikációk. .

A belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött, amit 2 perc alatt el lehet végezni a securiforum.com#regisztracio linkre kattintva.

REGISZTRÁLOK

A rendezvény maszkviselés és védettségi igazolvány kötelezettség nélkül látogatható.

33 kiállítói stand, 19 konferencia előadás és Videotechnikai Tesztpódium várja a villamos szakmai közönséget!

A kiállítás látogatói számára a parkolás díjmentes a Lurdy Ház nyitott parkolójában.

Találkozzunk március 30-31-én Budapesten, a Lurdy Rendezvényközpontban!

További információ: www.securiforum.com

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

BiztonságtechnikaTűzvédelem