Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Két hét múlva nyit a CONSTRUMA

2022. március 22. | támogatott cikk |  1002 |

Két hét múlva nyit a CONSTRUMA

A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás április 6-10. között gazdag szakmai programmal, közel négyszáz kiállítóval várja a látogatókat a megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítási kínálat mellett gazdag szakmai program, konferenciák, workshopok, bemutatók, tanácsadások, sőt verseny is hozzájárul a látogatók szakmai fejlődéséhez.

A rendezvényre érdemes előre regisztrálni és megvásárolni a belépőt, így elkerülhető a helyszíni sorban állás és ráadásul kedvezményesebben lehet hozzájutni a belépőkhöz. 

 REGISZTRÁCIÓ ÉS JEGYVÁSÁRLÁS

HUNGEXPO APP – a látogatók kényelméért

A belépőket már nem csak online a honlapon keresztül lehet intézni.2021 őszén indult el és azóta már több HUNGEXPO kiállításon is jól működött a HUNGEXPO új szolgáltatása, a mobil applikáció, mely Hungexpo néven érhető el az alkalmazások között.

Az applikáció segíti a látogatók jegyvásárlását, regisztrációját, jegykezelését és tájékozódását a helyszínen. Nem utolsó szempont, hogy a kiállításra a belépőjegyet kedvezményesen lehet majd az applikáción keresztül megvásárolni. A kiállítás előtt és alatt tájékozódhat a látogató a programokról, azok helyszínéről, segít a helyszínek megtalálásában. Kiválaszthatók a kedvenc kiállítók, megtervezhető a látogatás és még további kényelmi szolgáltatások várják a látogatókat az applikációban.

CONSTRUMA DÍJ

A CONSTRUMA kiállítási csokor keretében 2022-ben is díjazzák a kiállított termékek közül a legkiválóbbakat, példaként állítva azokat a szektor valamennyi szereplője számára. A CONSTRUMA DÍJ-ra a Construma, az OTTHONDesign és a Reneo kiállításokra bejelentkezett cégek pályázhattak. Több mint 20 pályázat érkezett, melyeket rangos szakemberekből álló zsűri bírált el. Az idei évben az alábbi cégek és termékek kapták meg a rangos elismerést:

  • EU-Solar Zrt.  - Growatt SPA 4000-10000TL3 BH
  • Grand Union Kft. – Kinspan BioFicient biológiai szennyvíztisztító kisberendezés
  • Leier Hungária Kft. – Leier klímafödém
  • Mapei Kereskedelmi Kft. – Kerapoxy Easy Design
  • Masterplast Hungária Kft. – ISOMASTER EPS 150 G
  • Rotovill Kft. – Aux Kappa 3,5 kW monosplit klímaberendezés
  • Szépítők Bemutatóterem Kft. (COVERART Design)- Decork Façade (parafa tartalmú hőszigetelő dekorvakolat)

A díjakat a kiállítás első napján, az ünnepélyes megnyitó keretében, április 6-án 13 órakor adják majd át az A pavilon Türkiz termében.

Tartalmas szakmai programok

Összeállt a szakmai partnerek által szervezett programok sora, melyek a szakemberek szakmai fejlődését, széleskörű tájékozottságát, az ágazat legújabb tendenciáinak megismerését hivatott segíteni. A programok a kiállítási pavilonokban zajlanak majd. A frissített programok ITT elérhetők.

Nyitvatartás

Szakmai napok: április 6–8., 9-től 18 óráig
Nagyközönség napok: április 9., 9-től 18 óráig
  április 10., 9-től17 óráig

Bővebb információ: www.construma.hu

www.construma.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma