Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Áprilisban ismét CONSTRUMA

2022. február 22. | támogatott cikk |  614 |

Áprilisban ismét CONSTRUMA

 A 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás 2022-ben április 6-10. között várja a kiállítókat, látogatókat. Az áprilisi kiállítási csokorra a tervezett 5 pavilon nagy részét már lefoglalták a bejelentkezett cégek, már zajlik a helyek osztása, egyeztetése. A CONSTRUMA csokor a teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban várja a résztvevőket.

Tartalmas szakmai programok

Már kezd összeállni a szakmai partnerek által szervezett programok sora, melyek a szakemberek szakmai fejlődését, széleskörű tájékozottságát, az ágazat legújabb tendenciáinak megismerését hivatott segíteni. Részletes, folyamatosan frissülő program a kiállítás honlapján elérhető.

Ízelítő a tervezett szakmai konferenciákból, programokból – a programok helyszíne többségében a megújult HUNGEXPO terület új Kongresszusi Központja lesz:

 • Építőipari Vállalkozók Országos Szakmai Szövetsége (ÉVOSZ) ágazati konferencia a kiállítás első napján, az ünnepélyes megnyitót követően
 • Szakmai továbbképzések mérnökök számára (Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara (BPMK) szervezésében):
  • Épületgépészeti és Elektrotechnikai szakmai továbbképzés
  • Építési szakmai konferencia – a BPMK és ÉMSZ közös szervezésében
 • Szakmai továbbképzések építészek számára (Magyar Építész Kamara (MÉK) szervezésében)
 • Magyar Napelem és Napkollektor Szövetség (MNNSZ) programjai:
  • XIII. Szolár konferencia
  • SOLAR RACE 2022 – Napelemszerelők versenye
 • Szakkivitelezői konferenciák az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) szervezésében
 • Magyar Tűzvédelmi Szövetség (TSZVSZ) konferenciája
 • THT – Társasházi Háztartás konferencia közös képviselőknek
 • Magyar Fa- és Bútoripari Unió (FABUNIO) közgyűlése és szakmai programja
 • Szakmai tárlatvezetés a kiállításon

A csokor 2022-ben 5 pavilont tölt majd meg

A teljesen megújult HUNGEXPO legnagyobb pavilonjában (A) lesznek a klasszikus építőipari tematikák, a G pavilonban a megújuló energiák, épületgépészet témakörök. Ez utóbbi témák az idén nagyon nagy kiállítói érdeklődést mutatnak, gyakorlatilag már majdnem megtelt a pavilon.

Az OTTHONDesign pedig teljesen megújult elosztásban 3 pavilonban helyezkedik majd el, így külön pavilonban lesz a konyha témaköre, a másikban a fürdőszoba, wellness, hidegburkolat tematikák, a harmadikban pedig a bútor, lakberendezés, design, melegburkolat témákban kiállító cégek kapnak majd helyet.

A kiállítás 2022-ben hibridformában kerül megrendezésre, azaz a fizikai kiállítás mellett egy online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogatók; a virtuális térben. Az új technológia segítségével információt és letölthető anyagokat érhetnek el a termékekről és szolgáltatásokról az érdeklődők, a chat funkció segítségével pedig akár írás vagy videóbeszélgetés formájában tárgyalhatnak is. Ráadásul a virtuális kiállítás a fizikai rendezvény zárása után további egy hétig még látogatható lesz. Ez a lehetőség tovább szélesíti a kiállítók elérhetőségét is.

HUNGEXPO APP – a látogatók kényelméért

2021 őszén indult el és azóta már több HUNGEXPO kiállításon is jól működött a HUNGEXPO új szolgáltatása, a mobil applikáció, mely Hungexpo néven érhető el az alkalmazások között.

Az applikáció segíti a látogatók jegyvásárlását, regisztrációját, jegykezelését és tájékozódását a helyszínen. Nem utolsó szempont, hogy a kiállításra a belépőjegyet kedvezményesen lehet majd az applikáción keresztül megvásárolni. A kiállítás előtt és alatt tájékozódhat a látogató a programokról, azok helyszínéről, segít a helyszínek megtalálásában. Kiválaszthatók a kedvenc kiállítók, megtervezhető a látogatás és még további kényelmi szolgáltatások várják a látogatókat az applikációban.

és egy kis hasznos ráadás…

A CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállítási csokor 2022. április 6-10. között, naponta 9-18 órág (vasárnap 17 óráig) lesz nyitva. Az első három nap a szakmai látogatóké, a hétvége pedig az építkező, felújításra készülő nagyközönségé. A kiállítás látogatása a mindenkor érvényes járványügyi szabályok szerint lehetséges. A jegyvásárlás és szakmai regisztráció február végétől elérhető a honlapon és a HUNGEXPO App-ban. A Magyar Mérnöki Kamara és a HUNGEXPO közötti megállapodás alapján a MMK tagok számára a kiállítás látogatása a kiállítás szakmai napjain díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ: www.construma.hu

www.construma.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ConstrumaKiállítás