Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Wagner Ernővel, a Magyar Mérnöki Kamara elnökével beszélgettünk

2022. január 24. | VL online |  1157 |

Wagner Ernővel, a Magyar Mérnöki Kamara elnökével beszélgettünk

Egy szerethetőbb kamara víziójával, vette át tavaly nyáron a Magyar Mérnöki Kamara irányítását Wagner Ernő, okleveles építőmérnök, akit a terveiről, elképzeléseiről kérdeztünk.

Orvos akart lenni, ma mégis ő a Magyar Mérnöki Kamara első embere, aki nagyobb teret nyitna a fiatal mérnökök számára, és nem akadályokat gördítene eléjük, hanem segítséget nyújtana a jogosultságok megszerzésében.

Wagner Ernő okleveles építőmérnök a való világból érkezett, sikeres cégvezetőként, 35 éves kivitelezési múlttal, 28 éves tervezői, 20 éves szakértői tapasztalattal foglalta el az MMK vezetői székét.

A beszélgetésből az is kiderül, hogy további ösztönzőként díjazná azokat az elektromosautó-tulajdonosokat, akik megújuló energiaforrásból származó árammal működtetik a gépjárműveiket. 

Tekintse meg a Wagner Ernővel készült interjúnkat.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

InterjúMMKVideó