Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Házhoz jön a tudás – 8 városban is lesz InfoShow

2021. szeptember 21. | VL online |  3116 |

Házhoz jön a tudás – 8 városban is lesz InfoShow

Ingatlanok felülvizsgálata eladáskor? Az új fogyasztásmérőhelyekre vonatkozó előírások?  Villámvédelmi kockázatkezelés szempontjai? Számos aktuális kérdés megválaszolására készül az InfoShow, amely a 11. szezonjában nyolc városba látogat el.

A jelenlegi jogszabályok értelmében a 2021/2022 InfoShow rendezvénysorozatra a következők járványügyi szabályok vonatkoznak: A zárt térben tartott, ún. egyéb rendezvényen – az ott foglalkoztatottakon kívül – továbbra is kizárólag a koronavírus ellen védett személy (valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy) vehet részt. Azaz a szabályok értelmében a konferencián változatlanul csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt.

A módosított és már életbe lépett Villamos Műszaki Biztonsági Szabályzat (VMBSZ) villamos felülvizsgálatot ír elő az ingatlanokra időszakosan, illetve eladáskor is. Ismerje meg a megváltozott előírásokat és az ezek teljesítéséhez alkalmas korszerű lehetőségeket.

Jelentősen megváltoztak a fogyasztásmérő szekrényekre vonatkozó előírások. Legyen naprakész az áramszolgáltatók által jóváhagyott, lehetséges megoldásokkal!

Milyen szempontokat kell figyelembe venni a villámvédelmi kockázatkezelésnél, milyen túlfeszültségvédelmi technológiák közül választhat? Milyen lehet egy korszerű világítástechnikai rendszer, hogyan kapcsolódik ehhez a DALI-2 szabvány?

Többek között ezekre a kérdésekre keres választ a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és EMOSZ által 11. alkalommal megrendezésre kerülő InfoShow rendezvénysorozat.

Az előadások magas szakmai színvonala, a kiállítás és WORKSHOP kézzel fogható tapasztalatszerzési lehetősége együttesen teszik a szakma egyik elismerten legszínvonalasabb ismeretszerzési fórumává az INFOSHOW-sorozatot, amely jövő áprilisig nyolc városba látogat el.

Az előadások és a workshop közben online szakmai kvíz kitöltésével, megfejtésével a nap végén értékes nyereményekkel térhet haza a látogató.

Az alábbi időpontokban és helyszínekre költözik be idén a 11. InfoShow:

2021

 
2021. október 5., kedd Miskolc, Bástya Hotel
2021. november 2., kedd Győr, ETO Park Hotel****superior
2021. december 7., kedd Budapest, Apor Vilmos Katolikus Főiskola

2022

 
2022. február 8., kedd Székesfehérvár, Mol Aréna
2022. február 22., kedd Szeged, Hotel Forrás
2022. március 8., kedd Pécs, Tudásközpont
2022. március 29., kedd Debrecen, ÁSZ Rendezvényház
2022. április 12., kedd Zalaegerszeg, BGE

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezzen az InfoShow honlapján! 

JELENTKEZEM

InfoShow

A rendezvénysorozat célja a kezdetektől ugyanaz: hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

EseményekInfoShow