Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Megbízók kontra villanyszerelők

| |  4214 |

Megbízók kontra villanyszerelők

Egyedi reklámfilmekkel jelentkezett a Daniella Villamosság, amelyekben szerethető és vicces módon járják körül a villamosság férfias világát. Szabó Simon, a Moszkva Tér rosszfiúja, a Pesti balhé indiánja, a kisfilmekben több szakma képviseletében is megjeniek...

A közel 30 éve működő, családi tulajdonban lévő piacvezető vállalkozás filozófiájának egyik alapköve az innováció. Az egyedi megoldásokban élen járó nagyvállalat legutóbb egy közel 2 milliárd forintos beruházás keretében hozott létre robotizált raktárat, amely a hazai villamossági piac legfejlettebb és leginnovatívabb logisztikai központjának mondható. Igaz ez az új, Szabó Simon közreműködésével megalkotott koncepciójukra is, hiszen eddig ilyen jellegű együttműködésre nem volt példa a magyar villamossági piacon.

Aki már volt részese egy lakásfelújításnak tudja, hogy mennyi időt és energiát emészt fel a megfelelő szakemberek megtalálása, szakmai oldalon a megrendelők igényeinek maradéktalan kielégítése és a termékek kiválasztása. A kisfilmek ezeket a helyzeteket dolgozzák fel, görbe tükröt mutatva a világnak, mindezt rengeteg humorral fűszerezve.

„A kisfilmek célja, hogy a sokszor megfoghatatlan villamossági piacot kicsit közelebb hozzuk a lakossághoz. A szituációkban olyan valós és tipikus karaktereket próbáltunk megjeleníteni, amelyek biztosan mindenkit emlékeztetnek valamelyik ismerősükre. 18 szerepre castingoltunk, mindegyikben Simon bizonyult a legjobbnak, így nem volt kérdés, ki fogja eljátszani ezeket” – mondta Nagy Tamás, a Daniella Kft. Marketing és kommunikációs vezetője.

A fuxos, a papucs és a sóher

Igazi karakterdömping jellemzi a kisfilmeket, amelyekben eddig nem látott szerepekben tűnik fel Szabó Simon. Az ezerarcú színész kaméleonként alakul át egyik karakterből a másikba, hol göndör fekete parókában, hol pedig kék kezeslábasban remekel. A sziporkázó színészi játék mellett eláruljuk, hogy a forgatáson cipők is repkedtek, a hangulat pedig olyan magaslatokba szökött, hogy a biztosítékot is többször lecsapta.

„Áramütésként ért a hír, hogy minden karakterre engem választottak. A forgatás jó hangulatban telt, a nem mindennapi szereposztás még számomra is sok kihívást tartogatott. Nagyon inspirálónak gondolom a Daniella történetét, hiszen az, hogy egy 4 fős családi vállalkozás mára Magyarország villamossági piacának vezető nagykereskedőjévé vált, hatalmas dolog” – emeli ki Szabó Simon, FIPRESCI díjas rendező és színész.

A kisfilmek augusztustól debütálnak, amelyek első körben a Daniella Villamosság saját felületein és weboldalán lesznek láthatóak.  Bízunk benne, hogy minden epizód kellemes szórakozásként fog szolgálni, legyen a néző a villamossági szakma képviselője, vagy akár laikus.

Az első epizód az alábbiakban máris megtekinthető:

ReklámVillanyszerelés