Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Átfogó távvezérlési megoldások a Legrand kínálatában

| |  422 |

Átfogó távvezérlési megoldások a Legrand kínálatában

Tovább bővült a Legrand intelligens szerelvénycsalád portfoliója, a Valena Life/Allure Netatmo és Céliane Netatmo család egyedileg konfigurálható szcenárióvezérlővel egészült ki, melynek köszönhetően új okosotthon megoldásokat is használhatunk, a legnépszerűbb Legrand design-okban.

Új vezeték nélküli kapcsolók és szcenárióvezérlők a Valena Life / Allure Netatmo intelligens kapcsolócsaládban

Az újonnan bevezetett Céliane Netatmo-val, vagy a jól ismert Valena Life/Allure Netatmo rendszerrel egyszerűen elindíthatja a programozható szcenáriókat és egyidejűleg vezérelheti a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja a csatlakozó aljzatokat és lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével. Pl.: Mozi üzemmód indítása otthonunkban. Továbbá a Legrand Home + Control applikációval távolról is elérhetjük okos eszközeinket.
Az okostelefonról is vezérelhető, illetve a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel is kompatibilis intelligens fényerőszabályzó kapcsolók, redőnykapcsolók és csatlakozó aljzatok kombinálhatók egymással (Valena Life/Allure Netatmo és Céliane Netatmo termékekkel), mivel a külső burkolatot leszámítva a technológia azonos.  

Mozgásérzékelők és jelenlétérzékelők beüzemelése és programozása vezeték nélküli kézi konfigurátorokkal

A Legrand és a CP Electronics közös munkájának köszönhetően újabb termékek kerültek fel a Legrand világításvezérlés termékcsaládjának palettájára. A CP Electronics által biztosított piacvezető megoldások kiegészítik a Legrand jelenlegi kínálatát mozgás- és jelenlétérzékelők, világításvezérlés és energiatakarékos rendszerek terén. Érzékelési technológiákat tekintve passzív infravörös és mikrohullámú szenzorok közül választhatunk. Előbbieket irodákban, tárgyalótermekben, fürdőszobákban és mosdókban, utóbbiakat nagy belmagasságú helységekben, ill. olyan területeken használhatjuk, ahol magas fokú érzékelés szükséges, ill. „LT30” jelzéssel extrém hideg körülményekhez (hűtőházakhoz, fűtés nélküli raktárakhoz), -30°C-ig üzemképes típusokat.

A telepítés után a beüzemelést, illetve az utólagos konfigurációkat segíti a termékcsalád konfigurátor választéka. Az infravörös (IR) kézi konfigurátorokat úgy alakítottuk ki, hogy lehetővé tegyék az egyszerű konfigurálást, programozást és a maximális felhasználói kényelmet. Egy olyan kézi konfigurátort kínálunk, amely minden felhasználó számára megfelelő, függetlenül attól, hogy az üzembe helyező mérnöknek több száz érzékelőt kell konfigurálnia, vagy a kivitelezőnek két vagy három érzékelőt kell beállítania, esetleg egy felhasználó szeretné felülírni a beállításokat, vagy váltani az előre programozott forgatókönyvek között.

UNLCDHS – Professzionális kézi konfigurátor programozáshoz, üzembe helyezéshez

LegrandOkosotthonVezérléstechnika