Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Így hozd ki a legtöbbet a fűtésszezonból is

2020. november 4. | támogatott cikk |  697 |

Így hozd ki a legtöbbet a fűtésszezonból is

Még meg se ettük az utolsó nyári görögdinnyét, de a tél és vele együtt a fűtési szezon már a nyakunkban liheg. Mozgalmas időszak ez minden fűtés- és villanyszerelőnek. A nagy hajtásban azonban egy váratlan szövetséges is felbukkant: a Nap.

Elterjedt tévhit, hogy télen a napelemes rendszerek hatásfoka jelentősen csökken. Valójában a napsugárzásnak, a hideg időjárásnak és a paneleket körülvevő hó fehér felületének köszönhetően továbbra is megbízhatóan termelik az áramot. A napelemek tehát a fűtésszezon kiadásait is jelentősen lecsökkenthetik. Csoda, hogy ilyen népszerűek még az északibb országokban is?

Október 4-én itthon rekordot döntött a napenergia: minden eddiginél nagyobb hányadát adta az ország áramtermelésének. A METÁR tender sikere is töretlen, minden egyes hónapban egyre több család dönt a napelemek mellett. Ebben egyaránt szerepet játszik a környezettudatosság, az egyre alacsonyabb költségek és az egyre gyorsabb megtérülés is.

Ha napelemek telepítésével bővítenéd a szolgáltatásaid, vagy szintet lépnél a szakmában, azzal családok tucatjainak segíthetsz melegen tartani az otthont. Ebben pedig az emerce lesz a partnered. Egyablakos webáruházunkban kényelmesen beszerezhetsz mindent, ami a telepítéshez szükséges. Kiváló minőségben, gyors kiszállítással, akár előre összeállított csomagokban is.

Ami pedig az előnyöket illeti: oktatóanyagaink mellett ingyenes webináriumokkal is várunk, ahol a legkülönfélébb témákkal kapcsolatban bővítheted tudásod. Legközelebb, november 25-én a napelemek és a fűtés kapcsolatáról hallgathatsz meg egy előadást.

Regisztrálj ingyen most!

Érdekel

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

NapelemNapenergiaVillanyszerelő