Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Megújult a Legrand Partner Klub

| |  451 | |

Megújult a Legrand Partner Klub

A Legrand Villanyszerelői Klub mostantól megújult formában és bővebb tartalommal Legrand Partner Klub néven működik tovább. Villanyszerelők és villamossági szakkereskedések részére nyújt a Legrand egyedi akciókat, extra ajándékokkal.

A megújult Legrand Partner klub egy online felület, melyet közvetlenül a gyártó üzemeltet. Az akciókat kizárólag ezen a weboldalon keresztül lehet igénybe venni, a termékeket pedig a felhasználó által kiválasztott, közel 300 kereskedő egyikénél lehet átvenni. Az akciókon kívül a legfrissebb hírekről és újdonságokról is értesülni lehet, így érdemes rendszeresen látogatni az oldalt.

A jelenlegi helyzetben kiemelten fontos, hogy villamossági termékek tervezésével, értékesítésével és szerelésével foglalkozó szakemberek számára a folyamatos szakmai képzések ugyanúgy biztosítva legyenek immár nem csak személyesen, hanem online felületen is. A Legrand Partner Klub regisztrált felhasználói számára online képzések és E-learning modulok fognak elérhetővé válni prezentációk és videós oktatóanyagok formájában.

Továbbá, az online felületet kihasználva és az adminisztrációs feladatokat csökkentve a weboldalon lehetőség lesz arra, hogy kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozások a Legrand-dal való szerződésük megújítását, kiegészítését biztonságos keretek között online is meg lehessen hosszabbítani. Ez a funkció kereskedők részére a „szerződéseim” menüpontban tekinthető meg.

A Legrand Partner Klub ide kattintva vagy a www.legrandpartnerklub.hu címen érhető el.

Érdekel