Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Egészségmegőrző intézkedések mellett jön a Construma!

| |  767 |

Egészségmegőrző intézkedések mellett jön a Construma!

A Construma szeptember 21-én tartotta kiállítói üzleti reggelijét, ahol saját bőrükön is megtapasztalhatták a kiállítók, milyen óvintézkedések mellett nyitja meg kapuit a legnagyobb hazai építőipari szakvásár október 7-én!

Ganczer Gábor vezérigazgató szerint szükség van a gazdaság újjáélesztésére és a biztonsági kockázatok minimalizálása mellett várják az építkezőket a Hungexpo vásárközpontban.

 Az elmúlt időszakban, bár kiállítások nem kerültek megrendezésre, de új pavilonok építésébe és a meglévők fejlesztésére koncentráltak. A Construma idén az “A” pavilonban kerül megrendezésre.

Németországban nem számít tömegrendezvénynek a szakmai kiállítás, még rendezvénykorlátozás esetén is van lehetőség a szakmai, üzleti találkozók megtartására. A szervezők abban bíznak, hogy ez a szemléletmód a biztonsági szabályok betartása mellett, itthon is kialakul. Meg kell tanulnunk együtt élni ezzel a helyzettel – hangsúlyozza a vezérigazgató.

A HUNGEXPO minden erejével azon dolgozik, hogy a járvány kockázatait minimalizáló környezetet biztosítson a hazai meghatározó ágazatok kiállításainak megrendezéséhez, lebonyolításához. Mindent megtesznek, ami a látogatók, kiállítók egészségének megőrzését segíti a rendezvények ideje alatt.

Így kerül sor október 7-11. között a Construma/OTTHONDesign Otthonteremtési kiállítási csokor megrendezésére is. A megszokottól eltérő időpontban és körülmények között szervezett kiállításokon a HUNGEXPO legnagyobb alapterületű csarnokában, az A pavilonban mintegy 200 kiállító vesz részt, akik személyesen is szeretnének partnereikkel, a szakmai látogatókkal és végfelhasználókkal találkozni. A kiállításhoz szakmai konferenciák is kapcsolódnak a szakemberek fejlődését segítve.

A teljesség igénye nélkül néhány intézkedés, eszköz és megoldás, ami a látogatók és a kiállítók egészségét védi majd a Construmán.

  • A kiállításnak helyet adó pavilonok, mosdók, közösségi terek előzetes fertőtlenítése, vírusmentesítése speciális fertőtlenítő gép segítségével, naponta fertőtlenítő takarítás virucid és baktericid anyagokkal
  • A beléptetés során a résztvevők testhőmérsékletének ellenőrzése kihelyezett hőkamerás kapuval, mely fertőtlenít is áthaladáskor
  • Belépés előtti kötelező kézfertőtlenítés a bejáratoknál
  • A belépési pontoknál maszk-automaták felállítása
  • A megfelelő távolság megtartását, a zsúfoltság elkerülését szélesebb járófelületek, haladási irányok kijelölése, a szakkiállításokon előzetes online tárgyalási időpont foglalási lehetőség segíti
  • Kézfertőtlenítő pontok, zárható szemetesek, ahol szükséges, plexi falak kihelyezése a teljes kiállítási területen
  • Érintésmentes eszközök biztosítása a mosdókban: csapok, szappan-, fertőtlenítőszer-, papírtörlő adagolók
  • Érintésmentes megoldások szélesebb körben történő alkalmazása (badge leolvasás belépéskor, online belépő nyomtatás, érintésmentes fizetés stb.)

 A rendkívüli körülményekre tekintettel a HUNGEXPO azzal járul hozzá az ágazat üzleti lehetőségeinek bővítéséhez, hogy a CONSTRUMA látogatói számára az idei évben online megvásárolt belépőjegyek árát jelentősen csökkentette. 

Kiadónk is kiállít a Construmán és egymásra figyelve várjuk a szakma képviselőit standunkon, ősszel, együtt!

További információk

ConstrumaKoronavírus