Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Napelemszerelőként csupán egyvalami miatt kell igazán aggódnod

| |  801 |

Napelemszerelőként csupán egyvalami miatt kell igazán aggódnod

Napelemet telepíteni nehéz. Viszonylag új a szakma, mindennapos a változás, rengeteg a szkeptikus, a felelősség pedig hatalmas. Mi, az emerce azért jöttünk Magyarországra, hogy levegyük a felesleges terhet a válladról. Hogyan? Máris kifejtjük.

Ami eddig órákig tartó böngészés volt, az mostantól pár kattintás. Egyablakos webáruházunkban mindent összegyűjtöttünk neked, ami a telepítéshez kell. Az idő is neked dolgozik: az előre összeállított csomagoknak, valamint a villámgyors és kényelmes kiszállításnak köszönhetően rengeteg szükségtelen kört spórolsz meg.

Telepítéskor is megkönnyítjük a dolgod. A kompakt, plug and play kivitelben gyártott egységeket szinte gyerekjáték felszerelni és beüzemelni. A minőség miatt se fájjon a fejed. Csak olyan partnerek termékeit kínáljuk, akiknek már a neve is garancia a nívóra és a magas megtérülésre.

Attól se félj, hogy elrohan melletted a szakma! Online tudástárunk, az eAkadémia videói, webináriumai és oktatóanyagai segítenek, hogy mindig naprakész maradhass ebben a gyorsan fejlődő szakmában.

A Piacvezető SMA Solar Technology leányvállalataként számíthatsz a segítségünkre, bármilyen probléma adódjon is. Így már csak egyetlen dolog maradt, amire feltétlenül figyelned kell: a napelem egy életre szól. Soha, de soha ne távozzon tőled ügyfél elégedetlenül! A többit csak bízd ránk.

Válj az emerce partnerévé még ma!

RegisztráLJON →

NapelemNapenergia