Villanyszerelők Lapja

Online képzés a napenergia-ágazat újoncainak

| |  1029 | |

Online képzés a napenergia-ágazat újoncainak

A holnap energiája már ma is elérhető! A napelemes rendszerek egyre modernebbé, megbízhatóbbá és hatékonyabbá válnak, így ezek az energiaforrások mára valós alternatívát jelentenek. Az új technológia pedig az energiapiacon is új lehetőségeket teremt. Mi vagyunk az emerce. A segítségünkkel most beléphetsz a megújuló energiaforrások piacára. Képezd magad, és növeld a bevételeidet még ma!

Nem számít, hol tartasz a jövő felé vezető úton. Akár már telepítőként dolgozol, akár még csak most szeretnél napelemszerelővé válni, az emerce a szükséges infrastruktúra és a szakmai háttér mellett többlépcsős támogatási csomagot és ingyenes elméleti képzést biztosít számodra.

A képesítésed mellett az elhivatottságod és a nyitottságod az új lehetőségek felé egyaránt fontos. Mindegy, hogy napelemszerelőként dolgozol, vagy még csak ismerkedsz a szakmával. Az emerce biztosítja a szükséges infrastruktúrát, szakértelmet és ingyen online tréningeket, így segítve téged elhelyezkedni az iparágban. Találkozz az emerce csapatával, tegyél szert exkluzív tudásra és kérdezz a trénerektől élőben! Ezáltal bővítheted a tudásod a napenergia terén és megteheted az első lépéseket afelé, hogy kiváló napelemszerelővé válj.

Következő, június 10-ei online előadásunkon sok-sok hasznos információt megtudhatsz az emerce termékeiről, a beüzemelés részleteiről és arról, milyen előnyökkel jár, ha csatlakozol az emerce közösségéhez. Az előadás két nyelven, angolul és magyar zajlik majd, a kérdéseidet pedig tolmács segítségével is felteheted az óra utolsó, 15 perces részében.

Az előadás teljesen ingyenes, mindössze regisztrációhoz kötött, amit akár itt és most megtehetsz. Vágj bele most, és bővítsd a tudásod a napenergia-ágazat újoncainak szóló képzésünkön!

Regisztrálok

KépzésNapelem