Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ideje komolyabban számolni a napelemekkel!

| |  1204 |

Ideje komolyabban számolni a napelemekkel!

Nem kérdés: energiaforradalom küszöbén állunk, melyben kulcsfontosságú szerep hárul a napelemekre. Az energiaipar átalakulásának azok a vállalkozók lesznek a legnagyobb nyertesei, akik a leghamarabb és a legjobban alkalmazkodnak a változáshoz. Egy német hátterű startup, az emerce ehhez minden segítséget megad.

A technológia fejlődésének, a kedvező jogszabályi háttérnek és a környezettudatos szemlélet elterjedésének köszönhetően a napelemes iparág fényes jövő előtt áll. A MAVIR adatai szerint a hazai naperőművek pillanatnyilag 800 megawatt csúcsteljesítményre képesek, ami összehasonlításképp a paksi atomerőmű napi energiatermelésének 15%-át teszi ki. Ilyen hatásfok mellett a napenergia a lakossági felhasználók számára is valós alternatívát jelent.

Az otthoni napelemes rendszerek telepítése természetesen komoly infrastrukturális hátteret és naprakész szaktudást igényel, éppen ezért az emerce a világ első számú, előre konfigurált napelemes rendszereivel, többlépcsős támogatási csomaggal és szakmai anyagokkal segíti a napelemszerelőket. Beleértve az ágazat újoncait is. Telepítőink, akár kezdők, akár haladók, az emerce eAkadémiáján alaposan megismerkedhetnek a napenergia-iparággal, és mindent megtudhatnak a termékekről, illetve a beüzemelés részleteiről.

Az emerce intelligens otthoni energiarendszereit prémium minőség és pillanatok alatt elvégezhető, egyszerű telepítés jellemzi. Mindez zökkenőmentes beszerzési folyamattal és vonzó szállítási feltételekkel egészül ki. Az emerce többlépcsős támogatási csomagjával a te vállalkozásod is villámrajtot vehet vagy új lendületet kaphat.

Csatlakozz most ez emerce közösségéhez, indítsd el vagy bővítsd ki vállalkozásod, és élvezd az előnyeit!

Irány a telepítők oldala!

Irány az emerce oldala!

NapelemNapenergia