Villanyszerelők Lapja

A vírus felpörgette a lakásfelújításokat

| |  1027 | |

A vírus felpörgette a lakásfelújításokat

A koronavírus kirobbanását követő egy-két héttel, március hónap végén máris szárnyalni kezdtek a netes rendelések, egyre többen intézik webshopon keresztül nemcsak a napi bevásárlást, de a tartós termékek beszerzését is. A járvány a korábbi webes rendelésekhez képest a rendelt termékek összetételét is befolyásolta.

A háztartásokban előtérbe kerültek a lakásfelújítások, régről elmaradt javítások, kisebb korszerűsítési munkák és a tavasszal szokásos kerti feladatok is kiemelt szerephez jutnak most. Ehhez nyújtanak tökéletes megoldást a webáruházak – azoknak minden kényelmi szolgáltatásával: az otthonunkból történő rendeléssel, kártyás fizetéssel és a házhoz szállítással.

A ház körüli munkálatok szerves részét képezik a villanyszerelési tennivalók. Most bőven van idő a rendszer felújítására, akár szakember segítségét vesszük igénybe, akár az ezermesterek maguk is belekezdhetnek az általuk is elvégezhető korszerűsítésbe. A házban és a ház körül, a kertben, az udvaron is szükség lehet kisebb-nagyobb átalakításokra, felújításokra. Ehhez tudunk egy jó tippet adni, egy online áruházat, ahol foteljéből rendelve mindent egyszerre beszerezhet. A bőséges termékkínálatban mind a szakemberek, mind pedig az ezermesterek megtalálják és beszerezhetik a számukra szükséges eszközöket a karantén idején aktuálissá váló munkálatokhoz, legyen akár szó lámpacseréről, a villamos hálózat átalakításáról (amelyeket csak villanyszerelő végezhet), vagy a kerti világítási, illetve kertépítési rendszer kiépítéséről. A termékpaletta rendkívül sokszínű, az árukészlet folyamatosan bővül. 

MEGNÉZEM 

A kínálatban a szakemberek, de a hétköznapi ezermesterek is mindent megtalálnak, amire a ház körüli kisebb-nagyobb munkáknál szükség lehet. A webshopban rendelhető villanyszerelési termékek a legprofibb villanyszerelők számára is teljeskörű megoldást kínálnak (kötődobozok, kábelcsatornák, biztosítékok, szerszámok, almérők, aljzatok, különböző kapcsolók, csatlakozóvezetékek, biztosítékok, foglalatok és relék). A GAO termékcsalád és a magyar INSTALUX márka termékei érhetők el kedvező áron. Nagyobb rendelések esetén árkedvezményt és szállítási díj elengedést is kínál az INSTALUX.

Villanyszerelési termékek

A kerti szezon elképzelhetetlen a gyeprácsok, locsolócsövek és kerti szegélyek nélkül, ebben is profi megoldást kínál vásárlóinak az INSATLUX. Emellett a kültéri lámpák széles választékánál is igazi minőséget talál: a LUTEC termékcsalád prémiumkategóriás termékei kerülnek forgalmazásra. Álló, fali és mozgatható lámpák, napelemes és LED-es megoldások is szerepelnek a kínálatunkban. Külön említést érdemelnek a mozgásérzékelős lámpák, amelyek kiemelkedő szerepet foglalnak el a modern udvari, kerti és beltéri világítástechnikában.

Beltéri lámpák köre is folyamatosan bővül, a LUTEC termékek mellett Magyarországon az elsők között érhetők el a webshopban a FANEUROPE olasz termékcsalád termékei. A híres olasz dizájn ezeken a termékeken is nyomot hagyott, az elegancia, letisztult formák és kifinomultság jellemzi összes terméküket.

Az Instalux Kft. világítástechnikai kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik, ahol számunkra középpontban a design, az energiatakarékosság szerepel a modern, a klasszikus formák és az otthonosság figyelembevételével. Célunk a kiváló minőségű termékek forgalmazása, valamint vevőink körültekintő, szakszerű kiszolgálása. Keresse fel webshopunkat, vagy egyedi, nagyobb tételű vásárlásnál közvetlenül is kereshet minket: info@instalux.hu 

Érdekel

VilágítástechnikaVillanyszerelés