Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Amikor minden apró részlet számít…

2020. április 29. | támogatott cikk |  2623 |

Amikor minden apró részlet számít…

Magyar cégként abba a nem könnyű fába vágtuk a fejszénket, hogy olyan lámpát tervezzünk és dobjunk piacra, amely a nemzetközi színtéren is megállja a helyét. Ráadásul mérnök kollégáink azt a területet választották, ahol a legkisebb hiba sem megengedhető: a robbanásbiztos lámpák világát.

Mára elmondhatjuk, hogy mind poros, mind gázos környezetben Zóna 1, Zóna 2, Zóna 21-es és Zóna 22-es területen használható lámpáink megkapták az EXVÁ minősítést.

Robbanásbiztos lámpák jellemző felhasználási területei vegyipari üzemek, olajfinomítók, festékgyárak, festőműhelyek, autófényező műhelyek, speciális élelmiszeripari gyárak, gyógyszergyárak, fűrészüzemek.

Exproof Easylight valamint Linear lámpáink hatékony megoldást jelentenek robbanásveszélyes területek világításkorszerűsítéséhez, és új beruházások megvalósításához is.

Szeretnénk szaktudásunkkal megkönnyíteni a ezen területek világításának tervezésével, szerelésével, üzemeltetésével, valamint a robbanásbiztos lámpák forgalmazásával foglalkozó szakemberek döntéseit. Személyre szóló, egyedi igények kidolgozásával segítünk megtalálni az optimális megoldást. Fejlesztőmérnök munkatársaink folyamatos szakmai háttértámogatást biztosítanak Ügyfeleinknek, és bármikor szívesen válaszolnak az ezzel kapcsolatos kérdésekre.

Természetesen a robbanásbiztos lámpák mellett egyéb ipari, illetve irodai felhasználású világítótestek is szerepelnek kínálatunkban. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink a legmagasabb minőségben készüljenek, és hosszú távon is megbízhatóan szolgálják ki Ügyfeleinket. Lámpáink 2019-ben elnyerték a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának különdíját.

Szakmai-tudományos területen alapvető célunk olyan világítástechnikai megoldások kutatása, fejlesztése és létrehozása, amelyek bármely környezeti igénynek megfelelnek, emellett jóval kevesebb energiafogyasztásuk miatt csökkentik a használatból adódó környezetterhelést.

Amennyiben szeretne többet megtudni rólunk, termékeinkről, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy weboldalunkon keresztül.

Időpontfoglalás

KERMANN LED
1139 Budapest, Röppentyű u. 48.
E-mail: info@kermannled.hu
Telefon: +36 (1) 445-1670

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

LEDRobbanásbiztonság-technika