Villanyszerelők Lapja

Fényes jövő áll előttünk!

| |  923 | |

Fényes jövő áll előttünk!

A holnap energiája már ma is elérhető! A napelemes rendszerek egyre korszerűbbek, megbízhatóbbak és hatékonyabbak, így valós alternatívát jelentenek az energiaforrások között. Mi, az emerce-nél a világ első számú, előre konfigurált napelemes rendszereivel járulunk hozzá egy élhetőbb világhoz. Na és te? Akár napelemszerelő vagy, akár szeretnél azzá válni, itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk!

A megújuló energia jó a környezetünknek, hiszen elterjedésével visszaszoríthatjuk a fosszilis energiahordozókat. Nemcsak tisztább, de olcsóbb és hatékonyabb is, így az átállás csak idő kérdése. Ebből adódóan jó azoknak is, akik napelemek telepítésével képzelik el a jövőjüket, hiszen a gyorsan növekvő iparág stabil jövedelmet, folyamatos fejlődési lehetőséget és hosszú távú perspektívát biztosít. A világ folyamatosan változik. Miért ne változnál vele te is?

Ha már napelemszerelő vagy, pontosan tudod, miről beszélünk. Szakmai hátterünket a napelemes technológiák területén élen járó anyavállalatunk, az SMA Solar Technology AG biztosítja. Energiarendszereinket a kiváló minőségű komponensek mellett magas hozam, egyszerű telepítés és biztonságos, pontos, megbízható működés jellemzi.

Ha még új vagy a napelemes rendszerek világában, segítünk, hogy profi napelemszerelő váljon belőled. Támogatást nyújtunk az iparágba való belépéshez, rendelkezésedre bocsátjuk kiterjedt hálózatunkat, valamint minőségi termékeinkhez is hozzáférést biztosítunk – vonzó vásárlási és szállítási feltételekkel.

Ingyenes online képzési programunk, az eAkadémia révén ráadásul oktatóanyagokkal, első kézből szerzett, hasznos tippekkel és egy összetartó közösséggel segítjük a fejlődésedet. Amikor csak rövid, tömör információra van szükséged, jó eséllyel útmutató videóink között is megtalálod a választ a felmerülő kérdéseidre. Ha egy-egy témában jobban is elmélyednél, webes szemináriumokon közvetlenül a termékpartnerek avatnak be a részletekbe, online vagy helyszíni tréningjeinken pedig a gyakorlati tudást is könnyedén megszerezheted.

Látogass el weboldalunkra, tudj meg többet előre konfigurált energiarendszereinkről, fedezd fel ingyenes képzési programunkat, és dolgozz te is a fenntartható jövőért az emerce összetartó közösségének tagjaként!

Napelemszerelő leszek

Érdekelnek az online képzések

www.emerce-energy.hu

Napelem