Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Halasztásra kerül a Construma – itt az új időpont

2020. március 11. | VL online |  948 |

Halasztásra kerül a Construma – itt az új időpont

A Hungexpo Zrt. vezetősége követve az operatív törzs ajánlását a Construma és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött és új időpontra tette a rendezvényt.

A vis maior helyzetre tekintettel a kiállításszervező új időpontot határozott meg, így a Construma kiállításcsokrot a megszokott színvonalon és minőségben június közepén – 2020. június 10-14. között – kívánja biztonságosan megrendezni.

A Hungexpo Zrt. közleménye szerint az új időpontra a kiállítók szerződései automatikusan érvényesek, a már számlázott és/vagy befizetett előlegeket az új időpontra teszik át. A már beregisztrált látogatói jelentkezések, megvásárolt jegyek érvényesek lesznek az új időpontra.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Események