Villanyszerelők Lapja

A koronavírus európai megjelenése miatt elmarad a Light + Building szakvásár

| |  513 | |

A koronavírus európai megjelenése miatt elmarad a Light + Building szakvásár

Tekintettel a koronavírus Európában való megjelenésére a Messe Frankfurt szervezői úgy döntöttek, hogy elhalasztják a Light + Building kiállítást, amely 2020. március 8. és 13. között került volna megrendezésre.

Németország után a legtöbb kiállító és látogató Kínából és Olaszországból érkezik a szakvásárra, ezért a vendégek többlépcsős egészségügyi ellenőrzését kérték a hatóságok, amelynek végrehajtása rendkívül kihívást jelentene. Ezen kívül egyre több utazáskorlátozást vezetnek be, ami megnehezíti a látogatók és a kiállítók részvételét a vásáron, ezért a szakmai szervezetekkel és hatóságokkal egyetértve a halasztás mellett döntöttek a szervezők.

A 20. születésnapját éppen idén ünneplő nemzetközi épületvillamossági szakvásár – a tervek szerint – 2020 szeptemberének második felében kerül megrendezésre Frankfurt am Mainban.

Frissítés

2020 szeptember 27. – október 2. között rendezik a Light + Building szakvásárt Frankfurtban.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Rendszeresen kiküldött hírlevelünkben naprakész és érdekes híreket olvashat. A villanyszerelő szakmán belül is gyakran történnek hirtelen és meglepő dolgok, melyekről a hírlevélben időben értesül, hiszen szaklapunk havi megjelenése néha határt szab az aktualitásnak.

Feliratkozom

light + building