Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ismeri az aktuális műszaki előírásokat és szabványváltozásokat?

| |  1773 |

Ismeri az aktuális műszaki előírásokat és szabványváltozásokat?

A InfoShow célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

Az InfoShow idei évadának témája: OTSZ 2019 – az Országos Túzvédelmi Szabályzat villanyszereléssel összefüggő új előírásai és ehhez kapcsolódó új technológiák, eljárások bemutatása.

A független szakemberek és céges előadók egyértelmű iránymutatást adnak a résztvevőknek a fő téma kapcsán. A résztvevők a szakmai párbeszéd részeseként első kézből értesülhetnek az aktuális szabályozásokról, legújabb technikai, technológiai megoldásokról, trendekről.

Tudja mikor melyik szabványra kell figyelemmel lenni, hogy elkerülhetők legyenek a tűzesetek? Ismeri a villamos járművek töltőinek hibavédelmi felülvizsgálatának lépéseit? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphat, ha ellátogat az InfoShow következő előadására.

A következő állomás: Debrecen

A debreceni rendezvény helyszíne az ÁSZ Rendezvényház (4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C), időpontja: 2019. november 19., kedd, a kezdés 9:00 órakor.

A szakmai előadásokat követően szakmai workshopra kerül sor, mely során gyakorlatban is kipróbálhatja az előadásokon elhangzottakat.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció

InfoShowVillanyszerelés