Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

CONSTRUMA: kedvezményes jelentkezés szeptember 30-ig

13% kedvezmény a fedett helydíj listaárából

2019. szeptember 10. | támogatott cikk |  992 |

CONSTRUMA: kedvezményes jelentkezés szeptember 30-ig

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA 2020-ban április 1-5. között kínál újabb lehetőséget az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek a bemutatkozásra, újdonságaik felvonultatására a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

KEDVEZMÉNYES ELŐJELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2019. SZEPTEMBER 30.
13% kedvezmény a fedett helydíj listaárából.

A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: bemutatja az iparág újdonságait, előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. A kiállítók számára kiváló lehetőség újdonságaik bemutatására, koncentrált találkozásra a szakemberekkel és egyúttal a végfelhasználói igényel közvetlen felmérésére is.

2020-ban a csokor fókuszában az alábbi témák állnak:

  • KORSZERŰ ÉPÍTŐIPAR
  • INNOVÁCIÓ
  • ENERGIAHATÉKONYSÁG
  • DIGITALIZÁCIÓ
  • FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

Kiállítóként a cégek számára a leghatékonyabb marketing eszköz lehet a CONSTRUMA, hogy rövid idő alatt közel 50 000 embert elérve mutassák be újdonságaikat, legkorszerűbb termékeiket, az iparág jövőjét meghatározó megoldásaikat.

Kiállítói oldalról már most élénk az érdeklődés a 2020-as CONSTRUMA iránt, eddig a kiállítási terület közel 40%-a elkelt már.

Érdemes időben jelentkezni, kihasználni a kedvezményt és még biztosítani a helyet a jövő évi rendezvényre.

ONLINE KITÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI ÍV → 

Részletes információ a kiállítási csokorról →

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma