Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Kamera- és riasztótelepítők szakkiállítása

2019. szeptember 2. | VL online |  1627 |

Kamera- és riasztótelepítők szakkiállítása

A III. SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia 2019. október 9-10-én, szerda-csütörtökön kerül megrendezésre a Lurdy Rendezvényközpontban.

Kiállítóként a hazai nagykereskedelmi és nemzetközi gyártócégek mutatják be termékeiket a videotechnika, bel- és kültéri riasztók, épület automatizálás/okos otthon, beléptetőrendszerek és az elektronikus tűzjelzés témakörökben.

INGYENES BELÉPŐÉRT a https://www.securiforum.com/#regisztracio-ra kattintva lehet regisztrálni.

Az előző két SecuriForum Kiállítás egyaránt két-kétezer szakmai látogatót vonzott, köztük számos olyan erősáramú szakembert, akik a saját szakterületük mellett a gyengeáramú biztonságtechnikai berendezéseket is telepítenek.

Az idei SecuriForum kiállítói telt házzal és kétnapos konferencia sorozattal várja a villamos szakma képviselőit.

Ingyenes belépő

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

BiztonságtechnikaEsemények