Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Vezetett bejárás a VL előfizetői számára a szentendrei szoláris faluban

| |  1312 |

Vezetett bejárás a VL előfizetői számára a szentendrei szoláris faluban

Szeptember 5-én „szakmai túrát” szervezünk a Szentendrén épített szoláris faluba épületvillamossági és épületgépész szakemberek részére. Jelentkezzen most!

A vezetett túra során megnézünk 10 mintaházat, amelyek a Solar Decathlon 2019 nemzetközi egyetemi házépítő verseny jóvoltából Magyarországon épültek meg. A legújabb épületgépészeti, épületvillamossági technológiák így működés közben tekinthetőek meg ezekben a mintaházakban. A többek között francia, holland, spanyol és magyar egyetemistákból álló csapatok által épített mintaprojektek igazi csemegének számítanak még nemzetközi szinten is. A jövő építészeti megoldásai ötvözve a megújuló energiaforrásokkal és modern épületgépészeti, légtechnikai megoldásokkal.

A bejárás időpontja: 2019. szeptember 5., 15:00–17:00

Cím: ÉMI Szentendre Tudományos és Technológiai Park, 2000 Szentendre, Dózsa György út 26.

Találkozó a bejáratnál! A szervezett körbevezetésen a részvétel ingyenes, de meglévő Villanyszerelők Lapja vagy VGF&HKL előfizetéshez kötött (a helyszínen is lesz lehetőség az előfizetésre vagy akár most online is előfizethet). A pontos létszám miatt kérjük, előzetesen regisztráljon, hogy felkészülhessünk fogadására!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Független épületvillamossági szaklapként a hiteles szakmai újságírást tűztük zászlónkra. Előfizetésével kifejezheti elkötelezettségét az épületvillamosság és a minőségi újságkészítés iránt, egyúttal a mi munkánkat is támogatja. Az előfizetésre több konstrukciót kínálunk, hűséges olvasóinkat pedig kedvezményrendszerrel támogatjuk.

Érdekel az előfizetés

Regisztráció a Solar Decathlon szakmai túrára

Név:

Telefon:

E-mail cím:

Megújuló energetikaSolar Decathlon