Villanyszerelők Lapja

Ki Magyarország legjobb világítástervezője?

| |  1059 | |

Ki Magyarország legjobb világítástervezője?

A Világítástechnikai Társaság, a hazai világítási szakmát tömörítő országos szervezet idén is meghirdeti a Pro Lumine Innovatív világítás tervezője 2019 díjat 5 kategóriában.

A díjat a MEE Világítástechnikai Társaság, a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozata és a Magyar Világítástechnikáért Alapítvány hozta létre, tekintettel arra, hogy a LED-fényforrásoknak köszönhetően a világítástechnika területén forradalmi technológiaváltás tapasztalható, mely egyre korszerűbb innovatív és energiatakarékos megoldásokra ad lehetőséget a szakterületen dolgozó tervezők, gyártók, forgalmazók és világítási berendezések szerelésével, korszerűsítésével foglalkozó vállalkozók részére.

A pályázaton „funkcionális világítás”, „díszvilágítás”, „közösségi létesítményvilágítás”, „sportvilágítás” és „látványvilágítás" kategóriában anonim módon, jeligés pályázattal indulhatnak a jelöltek. A pályázat kétfordulós, az ötfős szakmai zsűri szigorú szempontok szerint bírál: korszerű, innovatív, gazdaságos, valamint szakmailag helyesen és alaposan kidolgozott pályaművek kerülhetnek a második fordulóba.

A díjak átadására a Lux et Color Vesprimiensis Konferencián kerül sor 2019. október 11-én Veszprémben, amelyre a Díjazottak meghívást kapnak és térítésmentesen vehetnek részt.

A pályázat részletes kiírása ide kattintva érhető el.

Világítástechnika