Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

200 áramhálózati oszlopot cserélnek Szegeden

2019. március 22. | VL online |  1097 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

200 áramhálózati oszlopot cserélnek Szegeden

Folytatódik az áramhálózat korszerűsítése Szegeden, amelynek célja az üzembiztos működés fenntartása és javítása. A fejlesztési munkálatok keretében több mint 200 oszlop cseréjére kerül sor a városban és annak vonzáskörzetében, Algyőn, Deszken, Tiszaszigeten, Újszentivánon, és Kübekházán.

A 2019 január közepén kezdődött munkálatok során eddig félszáznál több oszlop cseréjét végezték el az NKM szakemberei többek között a szegedi az Izsóp utcában, a Makai úton és a Sarkantyú, a Nefelejcs és az Alsó – Kikötő soron. Februárban a Cseresznye és a Toboz utca sarkán, a Gyöngyköles utcában, az Ostrom utcában és a Fecskefű köz-ben történt meg az oszlopok cseréje. A több hónapon át tartó munkálatok az elkövetkező hetekben is folytatódnak, márciusban a Jakab Lajos, a Tavasz, a Lehel és a Csallóközi utcában, valamint a Makai úton, a Tulipán, a Temesvári, a Tigris, a Levendula, a Barázda, a Sarkantyú, a Pálma és a Nefelejcs utcában zajlik a korszerűsítés.

A munkálatok előre láthatóan az idei év végéig tartanak. A kivitelezés ideje alatt időszakosan forgalomkorlátozásra, illetve tervezett üzemszünetekre lehet számítani. A munkálatok során ügyelnek arra, hogy a környéken élők, valamint az arra közlekedők számára a munkavégzés a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon.

A tervezett üzemszünetek pontos időpontjáról az NKM 15 nappal a munkálatok megkezdése előtt értesíti az érintett ügyfeleit, valamint a sajtót. Az időpontokról a www.nkmaram.hu oldalon is tudnak tájékozódni az ügyfelek.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÁramszolgáltatóÁtviteli hálózatElosztóhálózat