Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Már lehet regisztrálni a CONSTRUMA konferenciákra!

2019. március 12. | támogatott cikk |  1165 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Már lehet regisztrálni a CONSTRUMA konferenciákra!

2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még szélesebb körű tájékozódási lehetőség vár a szakmai látogatókra az újdonságok terén. A kiállítás honlapján elindult a szakmai látogatók számára a konferencia és látogatói regisztráció.

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA csokorra, az építőipar hazai csúcsrendezvényére.

A hazai legnagyobb építőipari seregszemle, mely egyúttal közép-kelet-európai régióban is vezető szerepet tölt be, három hét múlva ismét megnyitja kapuit. A csokor többszáz kiállítója 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel újdonságait, hozza el bemutatói és várja a látogatókat. A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor első három napja kifejezetten a szakmai látogatóknak szól, ekkor zajlanak a szakmai konferenciák, workshop előadások.

Program

A CONSTRUMA és HUNGAROTHERM kiállítói az idei évben is pályázhattak innovációikkal a Díjakra. Az idei évben 5 CONSTRUMA és 3 HUNGAROTHERM Díj került kiosztásra, melyeket ünnepélyes keretek között a kiállítás megnyitóján fognak kiosztani április 3-án.

Díjazottak

Amennyiben már előre szeretné tervezni látogatását, böngésszen a kiállítói listában.

Kiállítók

Vidékről érkező látogatók számára ajánljuk: jöjjön vonattal a kiállításra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2019. április 3-7. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. (részletek a Construma honlapján)

A kiállítás nyitva tartása: április 3-7., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ: www.construma.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma