Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Április elején ismét CONSTRUMA!

| |  1204 |

Április elején ismét CONSTRUMA!

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA csokorra, az építőipar hazai csúcsrendezvényére. 2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még szélesebb körű tájékozódási lehetőség vár a szakmai látogatókra az újdonságok terén.

A hazai építőipar elmúlt években tapasztalható fellendülése, a megélénkült piac komoly kihívásokat teremtett a cégeknek, piaci szereplőknek. A nehézségek ellenére is jelentős fejlődést produkált az ágazat, és az előrejelzések szerint ez fennmarad.

A csokor az építőipari ágazat jelentőségét tükrözve, minden alkalommal több száz kiállítóval, 45-50 000 látogatóval, 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel az ágazat újdonságait. Az otthonteremtés legszélesebb spektrumát kínálja a látogatóknak, ilyen formában a szakma számára a legfontosabb esemény. Egy helyen, egy időben olyan kínálatot, szakmai programokat vonultat fel, mely így, ebben a formában máshol nem elérhető.

A szervező HUNGEXPO nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakemberek számára tered adjon a szakmai fejlődéshez is. Ennek érdekében szakmai partnerei segítségével olyan konferenciákat és workshopokat kínál a látogatóknak, melyek a legújabb tendenciákról, a technológiai újdonságokról és aktuális szakmai kérdésekről szólnak. Az idén az innovációt, az újításokat, új megoldásokat kívánjuk középpontba állítani.

A 2019-es program még szervezés alatt, így egyelőre csak néhány elem, kedvcsinálónak:

  • az ÉVOSZ közreműködésével egy nagyobb szabású konferencia lesz, Árak az építőiparban címmel a kiállítás első napján
  • 5 napos workshop lesz a VGF és VL szaklapok szervezésében, mely mind az épületgépészet, mind az építőipar területeit körbejárja (megújuló energiaforrások, épületgépész ankét, épületvillamosság konferencia, a nagyközönségnek hétvégén pedig építőipari lakossági fórum)
  • speciális gyakorlati bemutatók
  • MMK és MÉK továbbképzések épületgépészet és építőipari témákban
  • Öko Home és Smart City konferencia
  • ÖkoCity bemutatóház és kapcsolódó előadások

A részletes program február közepétől folyamatosan frissítve elérhető lesz a kiállítás honlapján, ahol a szakmai regisztráció március elejével indul.

A kiállítás nyitvatartása: április 3-7., naponta 10-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bővebb információ: www.construma.hu

Construma