Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON

| |  657 | |

Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON

A kikapcsolási moratórium keretében az ünnepi időszakban haladékot kapnak azok a lakossági ügyfelek, akiknek tartós számlatartozásuk van.

A E.On közleménye szerint haladékot kapnak azok a lakossági ügyfelek, akiknek tartós számlatartozásuk van. A kikapcsolási moratórium az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) szerződésben álló lakossági ügyfeleket érinti. A vállalás a nem lakossági, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre nem vonatkozik – írták.

A vállalatcsoport áramhálózati társaságai a Dunántúlon és a Tiszántúl három megyéjében működnek. Az energiakereskedelmi vállalat közel két és félmillió lakossági ügyfelet lát el villamos energiával az egyetemes szolgáltatás keretében, valamint több tízezer kis-, közepes és nagyvállalatot árammal és földgázzal a versenypiacon.

A vállalat 2010. óta minden évben felfüggeszti az érvényben levő kikapcsolásokat a 63 napot meghaladó tartozások esetében az év végi, ünnepi időszakban. Ezzel az évek óta önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat hozzájárulni a békés és nyugodt ünnepekhez, hogy a karácsony és a szilveszter körüli időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás.

Áramszolgáltató