Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

A CONSTRUMA jelentkezési határidő hamarosan lejár

2018. december 11. | támogatott cikk |  1367 |

A CONSTRUMA jelentkezési határidő hamarosan lejár

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, az otthonteremtés legnagyobb kiállítása, a CONSTRUMA csokor 2019-ben április 3-7. között kínál újabb lehetőséget az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek a bemutatkozásra, újdonságaik felvonultatására a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. 2019-ben a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja e csokornak, így még erőteljesebb szakmai részvétel várható látogatói oldalról.

A CONSTRUMA jelentkezési határideje: 2019. január 15.

A csokor az építőipari ágazat fejlődését tükrözve, minden alkalommal több száz kiállítóval, 45-50.000 látogatóval, 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel az ágazat újdonságait. Az otthonteremtés legszélesebb spektrumát kínálja a látogatóknak, ilyen formában az építkező, felújító nagyközönség és a szakma számára is a legfontosabb esemény.

A hazai építőipar elmúlt években megindult fellendülése továbbra is folyamatos fejlődést, bővülő üzleti lehetőségeket kínál a piaci szereplőknek. A megélénkült piaci viszonyok jól nyomon követhetőek a CONSTRUMA különböző tematikáin is.

A tavalyi és az idei év intenzitása várhatóan 2019-ben is fennmarad. A kiállítás területének jelentős részér már lefoglalták a cégek. A szervezők már a kísérő szakmai programokról egyeztetnek a szakmai programokról annak érdekében, hogy a szakmai látogatók számára is minél vonzóbb fejlődési lehetőségeket kínáljanak a kiállítói újdonságok feltérképezése mellé.

A 2019-es otthonteremtési csokor részei

CONSTRUMA

Nemzetközi építőipari szakkiállítás

Az építőipar legmeghatározóbb szakmai fóruma. A nagy múltú rendezvény jelentős szereppel bír az ágazat fejlődésében. Az otthonteremtési csokorrá bővült rendezvény a Közép-kelet-európai régióban is kiemelkedő és komplexitásában kuriózum. A csokor névadó rendezvénye mindent lefed, ami az építkezéshez szükséges. Számos szakmai konferenciával segíti a látogatók szakmai fejlődését, továbbképzések, bemutatók helyszíne, a csokor egyik legmeghatározóbb és stabil eleme.

HUNGAROTHERM

Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma-, szanitertechnikai szakkiállítás

Az idei évben 10. alkalommal kerül megrendezésre az épületgépészet kihagyhatatlan eseménye. A HUNGAROTHERM kétévente vonultatja fel a gyártók újdonságait és mutatja be a legújabb trendeket. Széleskörű szakmai támogatottsággal, színvonalas szakmai programokkal a gépészmérnök számára kiemelkedő lehetőség a piaci kínálat feltérképezésére. Szerves része a RENEO, a megújuló energiák tematikáját önálló pavilonban bemutató kiállítás, mely a nagyközönség részéről az egyik kiemelt érdeklődésű témakör.

OTTHONDesign

Otthonteremtési kiállítás

A csokor egyik legdinamikusabban fejlődő, és látogatói oldalról is az egyik legkedveltebb témaköreit felvonultató része. Évek óta már két pavilonban kerül megrendezésre, a lakásbelső kialakításához minden területet felölel. Szakmai szempontból is előremutató, belső építészek és lakberendezők számára a jövő trendjeit, a hazai design fiatal szereplőit bemutató esemény.

 Bővebb információ

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma