Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Indul a VL BÓNUSZ szolgáltatáscsomag

Telefonflotta villanyszerelőknek

| |  2275 |

Indul a VL BÓNUSZ szolgáltatáscsomag

A VL BÓNUSZ néven indított kedvezménycsokor első eleme a mobiltelefon-szolgáltatás, amely korlátlan beszélgetést és internetcsomagot kínál az előfizetőink számára már nettó 4000 Ft-ért.

Elsődleges küldetésünk, hogy hónapról-hónapra hasznos és érdekes szakmai olvasnivalóval lássuk el a villanyszerelőket és az épületvillamossági, villamosipari terület szereplőit. A Villanyszerelők Lapja kiadása mellett folyamatosan kerestünk eddig is a lehetőségeket, hogy mivel tudjuk az olvasóinknak nyújtott szolgáltatások körét színesíteni – ilyenek például a különböző oktatások szervezése –, azonban most egy sokkal nagyobb és átfogóbb kedvezményrendszer bevezetését kezdjük meg.  

A Villanyszerelők Lapja több ezres előfizetői tábora önkéntelenül is egy erős szakmai közösséget alkot, amelynek erejét felhasználva számos kedvezmény érhető el, ami segítheti a vállalkozók, vállalkozások napi életét. A lap olvasótáborának méretét és jelentőségét a különböző szolgáltatók is elismerik, így kiemelt árakciókat kínálnak részünkre.

A VL kiadója felvállalja, hogy felkutat különböző termékeket és szolgáltatásokat, amit aztán a VL BÓNUSZ nevű program keretében átadunk a VL előfizetőinknek.

A programban való részvétel egyetlen feltétele a VL előfizetői státusz megléte!

A VL BÓNUSZ szolgáltatáscsomagban elsőként megjelenő elem a mobiltelefon-szolgáltatás.

Villanyszerelő Telefonflotta

A hazai szolgáltatók megversenyeztetésével sikerült egy piaci árak alatti tarifát elérnünk, amit mostantól minden előfizetőnk használhat. Korlátlan beszélgetést és internetcsomagot tartalmazó díjcsomagot nettó 4000 Ft alatt választhatunk, de van alacsony havidíjas, alacsony percdíjas tarifacsomag is.

Ha Ön a VL előfizetője akár meglévő telefonszámával is csatlakozhat a tarifacsomagba!

Ha még nem előfizető, érdemes akár a telefon-árkedvezmény miatt is előfizetnie, hiszen már az első hónapban megtakaríthatja az előfizetés éves díját.

Előfizetek a VL szaklapra → 

Villanyszerelő mobiltelefon-tarifa

Amennyiben érdeklődik a lehetőség iránt, kérésére elküldjük a tarifaleírást, árakat, belépési feltételeket, mindössze jelezze érdeklődési szándékát az info@villanylap.hu címre küldött e-mail-üzenetben. Telefonos tájékoztatásért hívja a +36 20 322-8888-as ügyfélszolgálati számunkat, hétköznap 8:30 és 16:30 között.

ElőfizetésTelefonflottaVLVL Bónusz