Villanyszerelők Lapja

A fény természete

Fotópályázat

| |  308 | |

A fény természete

A pályázat célja megmutatni, milyen rendkívüli hatással van életünkre a fény. Mutasd meg egy fotón a fények játékát, hangulatát, a fény hatását az emberre.

Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. fotópályázatot hirdetett „A fény természete”címmel. A pályázat nyílt: amatőr és profi fotósok egyaránt benevezhetnek a világ bármely pontjáról. A művekkel két kategóriában lehet nevezni 2018. október 8-ig:

1. kategória: Természetes fények

Mutasd meg a természetes fény csodáit. Készíts egy természetfotót, ahol a fénynek jut a fő szerep. Hogyan hat életünkre a Nap, a Hold, a csillagok fénye? Hogyan veri vissza a tó vize a fénysugarakat? Miért különlegesek a szentjánosbogarak?

2. kategória: Mesterséges fények

Játssz a különböző fényekkel! Mutasd be azt a hangulatot, amit a gyertya lángja, a lámpa izzószála, egy foszforeszkáló tárgy vagy akár egy tűzijáték fénye ébreszt benned. Örökítsd meg egy fotón ezt a pillanatot!

Nevezési feltételek

Nevezési díj nincs.
Egy pályázó kategóriánként 3-3, összesen maximum 6 képpel nevezhet be. A beküldött alkotások saját készítésű digitális felvételek lehetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkezik a pályázó.

A pályázat részleteit megtalálja a Lámpahulladék blogon és az Electro-Coord honlapján.

További részletek

Világítástechnika