Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Megnyitotta kapuit a CONSTRUMA!

2018. április 12. | VL online |  940 |

Megnyitotta kapuit a CONSTRUMA!

A hazai legnagyobb építőipari szakmai esemény vasárnapig várja a szakembereket és az építkező, felújításra készülő nagyközönséget. Április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban közel 600 kiállító kínálata, számos szakmai konferencia, RENEO Tájékoztatási sziget, A jövő otthona, Szakmalandia állásbörzével, Szakmák éjszakájával, bemutatók és még további események teszik szakmailag tartalmassá a kiállítási csokrot.

 Ha még nem regisztrált a kedvezményes jegyért, most tegye meg, elkerülve ezzel a sorban állást a helyszínen.

REGISZTRÁCIÓ KEDVEZMÉNYES JEGYÉRT

Változás a szakmai regisztrációban!

Felhívjuk a konferenciára (vagy a kiállításra szakmai látogatókét) regisztrálók figyelmét, hogy 2018-ban a CONSTRUMA kiállítási csokorra illetve a konferenciákra történő online regisztrálást követően kedvezményes, 1500 Ft-os belépőjegy vásárlására jogosultak online előre vagy a regisztrálást követően kapott visszaigazolással a helyszínen a pénztárakban.

A kiállítás elős három napján zajlanak a szakmai programok. Az idei programkínálat a kiállítás honlapján elérhető: részletes konferencia program

A tavalyi siker után az idén is indulnak szakmai túrák a szaklátogatók számára ezúttal hat témában is.

A szakmeberek és az építkezők eligazodását, szakmai felkészültségét segíti a RENEO tájékoztatási sziget. Nem csak szakértők válaszolnak a kérdésekre, de worshop programjában számos előadás is várja az információra vágyókat.

Új eleme a csokornak, hogy idén a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) SZAKMALANDIA néven 11 iskolájának több mint 200 szakmáját telepíti ki a kiállításra (április 12-14.), ahol három napon át egy 2600 négyzetméteres sátorban gyakorlatban mutatják be a szakmákat a pályaválasztás előtt álló fiataloknak. Lesz szakmabörze, workshop, bemutatók, játékos programok és április 13-án Szakmák Éjszakája is!

További részletekért, a kiállítók listájáért, a programok, események részleiért keresse fel a kiállítás honlapját: www.construma.hu

CONSTRUMA csokor nyitva tartás:
április 11-15., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma