Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Biztonságos villanyszerelés – ezúttal Veszprémben

2018. március 2. | VL online |  2577 |

Biztonságos villanyszerelés – ezúttal Veszprémben

Nagyon bízunk benne, hogy az InfoShowt nem kell bemutatni egyetlen olvasónknak sem, viszont azok, aki még nem hallgatták meg az aktuális szezon előadásait, sok hasznos információt kaphatnak március 6-án, Veszprémben. Ez az utolsó előtti figyelmezetés, hiszen március 29-én, Kecskeméten befejeződik a széria!

Az InfoShow célja, hogy naprakész információkkal segítse a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját, és az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez. A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről, hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a piac meghatározó cégeinek képviselői segítségével.

A 2017-2018-as szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., ELMON Hungária Kft., Legrand Zrt. mellett az Eaton Industries Kft. -vel  bővül az előadók, a MaxiCont és a Finder Hungary Kft.-vel kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

2018. 03. 06. InfoShow, Veszprém

Völgyikút Ház, 8200 Veszprém, Kopácsi út 2.

2018. 03. 07. Workshop, Veszprém

Völgyikút Ház, 8200 Veszprém, Kopácsi út 2.

A részvétel ingyenes, előzetes online regisztráció esetén. 
A résztvevők számára a kávészünetben büféellátás érhető el.
Jelentkezés és további információk a rendezvénysorozat honlapján érhetők el.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpületvillamosságEseményekInfoShow