Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Február 20-án Pécsre ér az InfoShow

2018. február 15. | VL online |  1612 |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Február 20-án Pécsre ér az InfoShow

Hatalmas érdeklődés mellett került megrendezésre az InfoShow budapesti rendezvénye. A Lurdy Házban megtartott szakmai konferencián több mint 300 érdeklődő hallgatta meg az előadásokat. Az országjáró eseménysorozat azonban nem lassít, már a pécsi fellépésre készülnek a szervezők!

Az InfoShow célja, hogy naprakész információkkal segítse a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját, és az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez. A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről, hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a piac meghatározó cégeinek képviselői segítségével.

2018. február 20-án Pécsre ér a szakmai roadshow

A nap során hallható lesz többek között a EATON Industries Kft. előadása is, melyből megtudhatjuk, hogy az ipari elektronika területén már hosszú évek óta elérhetők a különféle tűzvédelmi megoldások. A XXI. század elején viszont ezek egyre inkább kiterjednek a lakosság körébe is. A gyártók által fejlesztett – már a tűz kialakulását megakadályozó – védelmi eszközök meg tudják akadályozni az elektromos eredetű tüzek nagy részét, így ezek meg tudják óvni a személyeket és javakat.

Időpont: 2018. február 20. (kedd)
Helyszín: Pécsi Tudásközpont 7622 Pécs, Universitas u. 2/A

Program:

  Előadás címe Előadó Cég
9:30 Köszöntők Levezető elnök MEE
9:40 Az új túlfeszültség-védelmi szabványok alkalmazása, gyakorlati példák Dr. Kovács Károly DEHN+SÖHNE GmbH.+Co. KG
10:05 Megoldások a felülvizsgálatok során felmerülő leggyakoribb problémákra Furján Attila C+D Automatika Kft.
10:55 Kávészünet
11:40 Energiahatékony megoldások a világítástechnikában és az épületüzemeltetésben Pankasz László, Ekler Attila ELMON Hungária Kft.
12:05 A Tárgyak Internete, avagy okos megoldások a villanyszerelésben Számel Norbert Legrand Zrt.
12:30 A legmagasabb fokú védelem az energiaellátás biztonságáért lakossági és kereskedelmi alkalmazásokban Fehér Tamás Eaton Industries Kft.
12:55 Ebédszünet
13:40
Biztonságos és hatékony villanyszerelés WAGO-val
Időtakarékos, szakszerű megoldások
Roderman József WAGO Hungária Kft.
14:05 SMART METERING - OKOS MÉRÉS Pásztohy Tamás Hensel Hungária Kft.
14:30 Kérdések és válaszok ideje Levezető elnök A regisztrációnál kérhető kérdés kártya
14.55 – 15.30 Előadásokhoz kapcsolódó kiállítás megtekintése, tombola-eredményhirdetés

InfoShow 2017/2018-as évadából még hátralévő időpontok és helyszínek:

  • 2018. 02. 20. Pécs
  • 2018. 03. 06. Veszprém
  • 2018. 03. 20. Kecskemét

A részvétel ingyenes, előzetes online regisztráció esetén. 
A résztvevők számára a kávészünetben büféellátás érhető el.
Jelentkezés és további információk a rendezvénysorozat honlapján érhetők el.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpületvillamosságEseményekInfoShow