Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Február 8-án InfoShow a Lurdy Házban

Budapestre ér az országjáró szakmai konferenciasorozat

2018. január 31. | VL online |  1485 |

Február 8-án InfoShow a Lurdy Házban

Az országjáró rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

A 2017-2018-as szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., ELMON Hungária Kft., Legrand Zrt. mellett az Eaton Industries Kft.-vel bővül az előadók, a MaxiContés a Finder Hungary Kft.-vel kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

Helyszín és időpont:

2018. február 8. (csütörtök)
Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

Tervezett Program:

  Előadás címe Előadó Cég
9:30 Köszöntők Szilágyi István MEE
9:40 Megoldások a felülvizsgálatok során felmerülő leggyakoribb problémákra Furján Attila C+D Automatika Kft.
10:05 Hatékony anyagkiírás Kruppa Attila OBO Bettermann Kft.
10:30 Energia hatékony megoldások a világítástechnikában és az épületüzemeltetésben Pankasz László - Ekler Attila ELMON Hungária Kft.
  10:55 – 11:40 Kávészünet
11:40 A Tárgyak Internete, avagy okos megoldások a villanyszerelésben Kummer Zoltán Legrand Zrt.
12:05 A legmagasabb fokú védelem az energiaellátás biztonságáért lakossági és kereskedelmi alkalmazásokban Fehér Tamás Eaton Industries Kft.
12:30 Biztonságos és hatékony villanyszerelés WAGO-val – Időtakarékos, szakszerű megoldások Roderman József WAGO Hungária Kft.
  12:55 – 13:40 Ebédszünet
13:40 SMART METERING – OKOS MÉRÉS Pásztohy Tamás Hensel Hungária Kft.
14:05 Az új túlfeszültség-védelmi szabványok alkalmazása, gyakorlati példák Dr. Kovács Károly DEHN+SÖHNE GmbH.+Co. KG
14:30 Kérdések és Válaszok ideje Levezető elnök A regisztrációnál kérhető kérdés kártya
14.55–15.30 Előadásokhoz kapcsolódó kiállítás megtekintése, tombola eredményhirdetés

A hallgatóság számára a részvétel – előzetes online regisztráció esetén – díjtalan. Jelentkezés és további információk a rendezvénysorozat honlapján, a www.infoshow.hu címen érhetők el.

További időpontok és helyszínek:

  • 2018. 02. 20. Pécs
  • 2018. 03. 06. Veszprém
  • 2018. 03. 20. Kecskemét
 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

EseményekInfoShowVillanyszerelő