Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

CONSTRUMA: közeledik a jelentkezési határidő

| |  824 |

CONSTRUMA: közeledik a jelentkezési határidő

Bár még az év végi hajrá is a cégek előtt áll, még egy fontos határidőt nem árt, ha feljegyeznek: a CONSTRUMA jelentkezési határideje 2018. január 15.

A kiállítók több, mint 60%-a már leadta jelentkezési lapját a jövő évi rendezvényre. 2018-ban április 11-15. között kerül megrendezésre a CONSTRUMA csokor, melynek része lesz a RENEO is, mely a megújuló energia tematika mellett az épületgépészet cégeinek is bemutatkozási lehetőséget jelent.

A CONSTRUMA mára egy komplex, több területet átfogó, a látogatók számára széles palettát kínáló, a jövő trendjeit megismertető otthonteremtési kiállítási csokorrá vált. Lényegesen több lehetőséget kínálva ezzel kiállítónak és látogatónak egyaránt.

Az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez mindent egy helyen tudnak áttekinteni a látogatók. A kiállításhoz kapcsolódóan pedig olyan programok és tartalmak kerültek kialakításra, melyek a szaklátogatók számára is komoly vonzerőt képviselnek. Így a látogatók száma is folyamatos növekedésnek indult, szakmai összetételük pedig tovább erősödött. 2017-ben már 57 000 látogató érkezett a Vásárközpontba a csokor 5 napja alatt, melynek 76 % szakmai látogató volt.

A CONSTRUMA csokor átalakulása, fejlődése, növekedése a kiállítók számára egyre inkább azt jelenti, hogy piaci szerepük erősítéséhez, üzleti sikereik növeléséhez kihagyhatatlan fórum a CONSTRUMA. A látogatók vásárlási, üzletkötési döntéseikben egyre nagyobb szerepet kapnak a kiállításon látottak, az itt megszerzett információk (26 % vásárol / 16 % köt üzletet a helyszínen, 40 % pedig ez alapján hoz döntést későbbi vásárlásáról/ üzletkötéséről).

A jövő évi rendezvény iránt igen élénk az érdeklődés a kiállítók részéről. A kiállítás nagyobb hányada már elkelt, és még sokan vannak, akik a végső döntés előtti utolsó fázisnál tartanak. Növekszik az épületvillamosság, épületautomatizálási témák iránti kiállítói érdeklődés is, várhatóan jövőre az ideinél nagyobb területen jelennek majd meg.

Mivel 2018-ban nincs HUNGAROTHERM, azok az épületgépészeti kiállítók, akik mégis az évenkénti megjelenés mellett döntenek, a D pavilonban, a RENEO keretében kaphatnak elhelyezést, ahogy az elmúlt években is.

A hivatalos meghirdetett jelentkezési határidő január 15., de érdemes mielőbb leadni a jelentkezést azoknak, akik már biztosak a részvételben, mert a helykiosztás már javában zajlik, és a legjobb helyek hamar elkelnek…

Bővebb információ: www.construma.hu

EseményekKiállítás