Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Új kezekben a Messe Frankfurt hazai képviselete

2017. október 12. | támogatott cikk |  1410 |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Új kezekben a Messe Frankfurt hazai képviselete

Nemcsak új, de nagyon is jó kezekbe került a világ vezető kiállításainak és konferenciáinak otthont adó messe frankfurt.

Az ipar számos területén szervez kiállítást a vásárközpont, így az építőipar két legismertebb nemzetközi kiállításának a Light + Building-nek és az ISH-nak a házigazdája.

A villanyszerelők, épületgépészek és energetikusok jól ismert rendezvényei ezek, ahol egyre nagyobb részarányban vesznek részt a hazai szakemberek és nem csak látogatóként. Szerkesztőségünk is rendszeres látogatója mindkét eseménynek, ahol külön kuriózum egy-egy hazai gyártót, forgalmazót is meglátogatni.

A hazai képviselet segítséget nyújt a kiállítóknak és látogatóknak egyaránt. A BD-Expo Kft. élén Máté Szilvia és csapata szervezi Magyarországon a képviselet teendőit. Nem idegen számukra a kihívás, hiszen eddig is több neves kiállítás képviseletét látták el. Az új megbízással a legnagyobb hazai kiállítás képviseletként folytatják tevékenységüket.

BD-EXPO Kft. elérhetőségei:
A Messe Frankfurt hivatalos magyarországi képviselete
1122 Budapest, Maros u. 12/b
Tel.: 1 346 0273, Mobil: 20 977 9953

A Messe Frankfurt számokban:

  • a világ harmadik legnagyobb vásárterülete,
  • évente több mint 130 esemény,
  • a szakma vezető világvásárai,
  • az egész világot lefedő képviseleti hálózat.

2016-ban:

  • több mint 90 000 kiállító,
  • több mint 3 500 000 látogató,
  • több mint 2 700 000 m² kiállítási terület.
 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Kiállítás